Védőruhát ajándékba? Miért is ne?

Van egy banda, akiket egyszer láttam élőben, a koncertjük pedig eléggé megmaradt bennem. eredetileg nem miattuk mentem a koncertre. 3 banda lépett fel, és ők voltak az egyik előzenekar a fő attrakció előtt. Az ilyen koncerteken sokszor lehet egyébként véletlenül nagyon jó zenekarokat megismerni.

Azért maradtak meg bennem annyira, mert egy kissé futurisztikusra vették a figurát, és mikor még nem volt ennyire komoly probléma a Covid-19 járvány, ők egy talpig járványügyi ruhába öltözött taggal álltak színpadra.

A koncert maga a régi Dürer kertben volt, a szkafanderbe öltözött tag pedig majdnem egész idő alatt egy zászlót lengetett, vagy a közönség sorai közé vetve magát táncolt. Nagyon érdekes jelenség volt és már akkor elhatároztuk, hogy egyszer mi is így fogunk felállni a színpadra.

Az egyik zenésztársam születésnapjakor döntöttünk úgy, hogy megvesszük a szükséges ruhákat, és fel is fogjuk használni őket.

https://www.lumaxpro.hu
https://www.lumaxpro.hu

Ekkor jött a jó kérdés, hogy mégis honnan szerezzünk hasonló ruhát? Nem szerettünk volna teljesen ugyanolyat, hiszen valami eredetit akartunk mi is vinni a történetbe.

Egy elég nagy kérdőjel volt a fejemben, hogy mégis honnan lehetne hasonló ruhát szerezni. De sikerült a küldetés, ugyanis rátaláltunk a https://www.lumaxpro.hu oldalra.

Ez egy munkavédelmi felszerelésekkel foglalkozó üzlet, ahol a hegesztéshez használt védőpajzsoktól kezdve a munkavédelmi cipőkön át a hasonló stílusú, fehér járványügyis overallokig mindent lehet kapni.
Elég érdekes, hogy egyébként mennyi különböző terméket árulnak a https://www.lumaxpro.hu oldalon. Szerintem minden munkakörhöz van valami védőruhájuk, amihez csak kellhet.

Egészen érdekes, hasznos, praktikus darabjaik vannak. Nem csak kifejezetten munkavédelmi eszközökkel és ruházattal foglalkoznak. Vannak simán csak a munkavégzéskor praktikus ruhák is, mondjuk a tipikus kék autószerelős overál.

Persze, autót szerelni mindenben lehet. De ezek a ruhák úgy vannak kialakítva, hogy könnyen lehet tisztítani őket. Vannak rajtuk praktikus zsebek, tartók, könnyen fel lehet venni őket, kényelmes a viseletük, nincsenek rajtuk olyan részek, amik balesetet okozhatnak, beakadhatnak valahova. Nehezebben szakadnak, mint egy sima pamut póló és egy farmernadrág. Kényelmesek, praktikusak és tartósak.

A https://www.lumaxpro.hu oldalról megrendelt ruha hamar megérkezett. Én a házhozszállítást választottam. Amúgy van boltjuk is Budapesten, de nekem az sajnos nagyon kiesik, ezért örültem neki, hogy nem kellett végig mennem az egész városon ezekért a ruhákért.

Amúgy érdemes megnézni az oldalt, mert a munkaruhák mellett vannak maszkok is, amik a jelenlegi járványhelyzetben mindenkinek jól jöhetnek. Vannak sima orvosi, textil maszkok is, de vannak egészen komoly FFP2-es és FFP3-mas maszkok is, amik a mindennapokban nagyobb védettséget biztosítsanak. De még ezeknél komolyabb maszkokat is árulnak, még plexi is kapható náluk.

Nagyon jó kis oldal ez a https://www.lumaxpro.hu ugyanis nem csak a mindennapos munkavégzéshez megfelelő védőfelszereléseket árulnak, az otthoni barkácsolás szerelmesei is találnak itt megfelelő ruházatot az otthoni bütyköléshez.

Korrektek, olcsóak. Egy ilyen overall kevesebb, mint 2500 Ft-ba került. Gyors volt a szállítás, minden teljesen rendben ment a rendeléssel, a termék pedig tökéletes, a célnak teljesen megfelel.

Nem csak otthon hanem a munkában is megállják a helyüket ezek a védőfelszerelések. Szóval mindenkinek ajánlom, akinek a munkakörében védőruhára van szüksége.

Kedvezmény rendszere is van a cégnek, minél többet vásárol valaki, annál nagyobb kedvezményt biztosítanak a vásárlás végösszegéből, ami szerintem tök jó.

Alig várom, hogy felvegyük az innen rendelt ruhákat! Abban nem vagyok biztos, hogy ebben fogunk – e koncertezni, de az biztos, hogy egy videó erejéig magunkra fogjuk ölteni.