A jó zene mellé legyen kellemes az illat is

Mindig is szerettem zenét hallgatni. Emlékszem, amikor kicsi voltam, akkor nagyon sokat hallgattuk apukám régi bakelit lemezeit, magnókazettáit és persze CD-it is. Ma is rengeteget hallgatok zenét, minden hangulatomnak, tevékenységemnek megvan a maga zenei aláfestése. Egy idő után a zenehallgatás élményét igyekeztem tökéletesíteni azáltal, hogy különböző füstölőkkel, illóolajokkal kellemes illatokkal is kiegészítettem a hatást. Ebben nagy segítségemre volt a Pipere Porta, ahonnan 100%-os tisztaságú illóolajokat tudtam rendelni.

Először annyira nem figyeltem arra, hogy milyen minőségű illóolajat veszek, de sajnos több melléfogás után elkezdte több időt fordítani arra, hogy jobban felmérjem, mit is érdemes megvenni. Egy barátnőm ajánlotta a pipereporta.hu webáruházat, ahonnan már pár hónapja rendel ezt-azt. Mondta, hogy a https://www.pipereporta.hu/spl/450267/Illoolajok-100-tisztasagu linken rengeteg nagyszerű illattal rendelkező illóolajat találhatok. Mindenképp ajánlja, hogy ott nézzek körül, mert garantáltan minőségi termékeket fogok ott találni. Az utóbbi időben ez azért is vált fontossá számomra, mert bizonyos gyógynövényekből készült illóolajokkal igyekeztem az olyan dolgokat kúrálni, mint a megfázás, fejfájás, stresszes napok stb. Úgy voltam vele, hogy megfogadom a barátnőm tanácsát és ellátogatok a https://www.pipereporta.hu/spl/450267/Illoolajok-100-tisztasagu linken található oldalra.

Igazi illóolaj rengetegben találtam magam!

Amikor megnéztem a Pipere Porta oldalát, az egyszerű de mégis nagyszerű főoldal azonnal megfogott. Mielőtt rávetettem volna magam az illóolaj kínálatra, gondoltam megnézem a többi termékét is a webshopnak. Teljesen megdöbbentem, hogy ennyi mindent megtalálható itt, ami kozmetikai alapanyagokkal kapcsolatos. Az itt található alapanyagok segítségével, akár otthon is keverhet az ember magának egy arckrémet a saját egyéni igényeinek megfelelően. De nemcsak arckrémet, hanem akár szappant vagy gyertyát is lehet készíteni az itt található alapanyagok felhasználásával. Magának a weboldalnak a használata egyébként nagyon egyszerű, könnyedén ki lehet igazodni a menüpontok között.

Na, de vissza az illóolajokhoz, amelyeket a https://www.pipereporta.hu/spl/450267/Illoolajok-100-tisztasagu linken találtam. Az nagyban megkönnyítette a dolgomat, hogy ABC sorrendben voltak felsorolva a különböző illatok. Nagyon tetszett, hogy nem voltak “összepancsolt” illatok, hanem csak tisztán gyógynövény olajok közül lehetett választani. Az én kedvencem a citromfű és a levendula, de a többi gyógynövény illatát is nagyon szeretem. Első lelkesedésre majdnem mindenből rendeltem, de aztán úgy voltam vele, hogy először csak kipróbálom, hogy milyen rendelni tőlük, és aztán majd még rendelek a későbbiekben, ha beváltak.

Nem is lehetnék elégedettebb a Pipere Portával!

Miután megrendeltem a kiválasztott illóolajokat, izgatottan vártam a csomagot. Mivel lehetett Foxposttal is rendelni, ezért ezt az opciót vettem igénybe, mert szerencsére van egy átvevő hely közel a lakásomhoz. Amikor megkaptam az értesítést a csomag megérkezéséről, akkor azonnal a csomagponthoz siettem. Egyébként nagyon gyorsan megkaptam a rendelésemet! És minden hiánytalanul és épségben megérkezett! Azonnal ki is próbáltam a párologtatómba a citromos eukaliptusz illóolajat. Egészen lenyűgöző volt, hogy milyen átható és természetes illata volt. A következő napokban kipróbáltam a többi illatot is, és egyik sem okozott csalódást.

Elmeséltem a barátnőmnek, hogy én is milyen jól jártam a pipereporta.hu-val. Mondta, hogy nagyon örül, hogy ilyen pozitív tapasztalatot szereztem ennél a webshopnál. Egyúttal el is újságolta, hogy elkezdett házi szappanokat készíteni a pipereporta.hu-s alapanyagok felhasználásával. Néhány nappal később kaptam is tőle ajándékba egy ilyen házi szappant. Annyira jó illata volt, és annyira jó érzés volt a bőrömnek, hogy ezek után még biztosabb voltam benne, hogy fogok még vásárolni a Pipere Portától!