Egy barátomnak egy új dal segített a cégalapításban

Mindannyian tudjuk, hogy a zene összeköti az embereket. Az egyik barátom pont egy közösen kedvelt dal által ismekedett össze valakivel online. A hasonló zenei ízlésből fakadó beszélgetés végül szokásukká vált és hamar összebarátkoztak egymással. Kiderült, hogy a csávónak nem csak jó ízlése, de saját cége is van és amikor a barátom megvallotta neki, hogy ő is hasonló ambíciókkal rendelkezik a csávó átlinkelte neki a Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel nevű céget.

Igazából ez inkább a szlogenjüknek mondható és nem is véletlenül. A cég egyébként, nevéből fakadóan, vállalkozások székhelymenedzsmentjével foglalkozik. Abban az esetben, ha egy induló vállakozás székhelyet keresne, vagy akár egy már régóta létező cég székhelyet váltana, az ő segítségüket kérik. A cég maga már több mint tíz éve van a szakmában. Pontosabban 11 évvel ezelőtt nyitották meg legelső irodájukat Budapest utcáin. Azóta persze sokat terjeszkedtek, Budapesten mostmár több címen is található irodájuk, sőt még a Pest megyei Újlengyel nevű településen is megtalálhatóak.

A cég különösen kedveli Újlengyelt, mert a stabil önkormányzattal rendelkező település egyik fő tulajdonsága, hogy 0%-os az iparűzési adó. Ez már 30 éve igaz a településre és az önkormányzat a jövőben sem kíván változtatni ezen a tényen. Az adóoptimalizására alkalmas település egyébként népszerű több multinacionális cég között, hiszen sokan közülük ide helyezték át a székhelyüket.

A szekhelyszolgaltatas24.hu nevű honlapon olvasható, hogy minden cégnek jogában eldönteni, hogy hova helyezi a saját székhelyét. A döntést a vállalkozásoknak kell meghozni, de a kivitelezésben segít a Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel is. És az 1 órával nem túloznak, ugyanis maga a hozzájáruló nyilatkozat valóban képes csupán 1 óra alatt elkészülni. A cég fő jellegzetességei a precizitás és a gyorsaság. Sőt, ha valaki esetleg ügyvéd híján van jelenleg, vagy kezdő még a szakmában, a cég segít neki szerezni egyet. A több ügyvédi irodával kapcsolatban álló székhelyszolgáltatónak elsődleges szempontjai közé tartozik az, hogy mind az ügyfél mind a cég érdekei teljesüljenek. Az összesen hat lépésből álló szerződéskötési útmutató megtalálható a honlapjukon, de a feltüntetett telefonszámon is érdemes őket keresni.

A weboldal szintén beszámol arról, hogy egy cég mit nyer azzal, ha igénybe veszi a szolgáltatásaikat. Fontos szempont például, hogy a székhelyen nem szükséges semmilyen adminisztráció fenntartása, így az irodabérlés is feleslegessé válik. Ez rögtön rengeteget spórol a cégnek, ami kezdőként pláne nagy jelentőséggel bír. Nem kell többé postára járkálni és várni a sorunkra. Azt sem felejthetjük el, hogy így könnyen megkímélhetjük magunkat az otthonunkban lezajló esetleges hatósági intézkedésektől, amiknek fogadása és intézése szintén a cég felelőssége. A 11 év alatt a székhelyszolgáltató nemcsak komoly pénzügyi stabilitásra tett szert, hanem a hatóságkezelésben is lett jelentős gyakorlata. Jobb az ilyesmit profikra bízni, főleg ha a saját cégünk függ tőle.

A siker sem mondható éppen véletlennek, hiszen a székhelyszolgáltató minden lehetséges ügyféllel kizárólag egy alapos kontroll után tud csak szerződést kötni. Ez arra szolgál, hogy a cégnek is legyen esélye válogatni a rengeteg potenciális ügyfél közül. Pont a sikerességük miatt érdemes minnél előbb lecsapni rájuk. Ha benned is vállalkozói ambíciók zúgnak, akárcsak templomban a harangok, akkor ajánlatos felkeresni őket. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy tárcsázz, vagy akár a honlapon keresztül, a kapcsolat című menüpont alatt értesíds őket.

A barátomnak bevált, akor neked is menni fog!