Hogy fér össze a rock and roll a hideg, precíz könyveléssel?

Dolgoztam már koncert- és rendezvényszervező vállalkozásnál is, legutóbb pedig egy, zenekarok és zenei együttesek menedzselését végző nagyobb cégnél, ami kicsit kiölte belőlem az illúziót, hogy a zenei pályán minden csak a bulizásról és a rock&roll-ról szól. Bizony, minél magasabbra jut egy zenekar, annál nagyobb stábra lesz szüksége, és annál profibb háttérre, hogy autókat lízingeljen, hogy rendben legyen a könyvelése, stb. Sok rockzenekar énekel a multi-ellenességről, de ha meg akarnak élni, be kell vallani: maguk is úgy kell kicsit működjenek, mint a multicégek.

Ettől még nagyon hasznos volt ez a tapasztalat a számomra, és az illúziórombolás mellett, tök jó dolgokról szereztem tudomást. Például a flottakezeles.hu weboldalról, ami bárkinek, így nekünk is tudott rengeteget nyújtani abban, hogyan segítsünk zenekarokat számukra szükséges, kellő mennyiségű gépjárműhöz, és hogyan gondoskodjunk róla, hogy ezek a gépjárművek ki is szolgálják mindig őket, mégse égjen eközben az erre fordított pénz. Tehát: mindig rendben legyen a szervizelésük, a papírjaik, a hátterük, meg minden egyéb.

Az autó lízing tehát nem csak nagyon unalmas, gyártó tevékenységgel, vagy irodai munkával a pénzüket kereső jogi személyek módszere a profi munkavégzéshez. A FLOTTAUTO Lízing és Autópark-kezelő Kft. pont azt közvetíti, hogy még egy kisebb vállalkozás, vagy cég, vagy bármi egyéb valódi méretétől függetlenül lehet ezt a gépjárműpark-menedzselést úgy végezni, ahogy a legnagyobb multik is teszik. Nem kell lemondani a jó dolgokról, az előnyökről, és a spórolási lehetőségről akkor sem, ha nincs szükségünk száz autóra, csak mondjuk 8-10-re. Tippeket adnak, de különböző csomagokon keresztül, jutányos áron át is veszik a feladatokat. És a fentebb már említett dolgainkat intézik kivételesen szakszerű módszerekkel. Be lesz fizetve minden adó, biztosítás, műszakilag rendben lesz minden papíron és a gyakorlatban is. Hogy ezt miként végzik autó lízing esetén, milyen tippeket adnak, hogy a legolcsóbban jusson egy cég a legjobb gépjárműkehez, el is olvashatjuk, így jobban átláthatjuk mi magunk is, a flottakezeles.hu oldalon. Nézz meg, aki nem hiszi!