A zene is bír terápiás hatással, de nem vált fel egy igazi terápiát

A zene ellazít, a zene hitet ad, a zene segít átgondolni mindent, és átszellemülni bármikor. Ez mind-mind eszköze lehet egy betegségből való gyógyulásnak is, vagy egy betegséggel való könnyebb együttélésnek.

De a gyógytorna sokkal kézzel foghatóbb dolog… Arról nem is beszélve, hogy sokkal egyértelműbben mérhető és érezhető sikert hozhat. Nem csak feldob, de közvetlenül érezhető módon száműzhet valamit, amivel együtt élni örökre az képtelenség volna.

Hogy kinek miféle terápia lesz a hasznos, azt sokszor az idő dönti el, de én elsőre belefutottam a számomra tökéletes dologba: Back 2 Balance koncepció a Therapy4U-nál! Ritka, hogy valaki ennyire szerencsés, mint én, de nekem a legjobb helyet javasolták így elég könnyen vágtam bele még időben a saját bajom orvoslásába. És még a számos terápiás koncepciójuk közül is azonnal a jót jelölték ki nekem, mert nagyon jók diagnosztizálásban. Hogy többet sejtsetek arról, miféle terápiák az övéik, íme, ebből jobban kiviláglik, ha bővebben említem meg a nevüket: Therapy4U – Gerincterápiás központ és Medical fitness stúdió.

Szóval ilyen helyre járok már egy ideje, hogy javuljon közvetlen módon is az életminőségem. A Therapy4U egy olyan gerincterápiás és fitness-központ, ami minden egyéb erénye mellett a hatékonyságáról híres. Arról, hogy ajánlva érkezik a legtöbb páciens a pozitív kimenetű korábbi esetekből okulva. Náluk kiemelten sokan gyógyulnak meg sikerrel, vagy válik élhetőbbé az életük az odajáró embereknek a terápiás módszerek által – ezért is a magas szám a jó hírek szárnyán érkezők tekintetében.

Pataki Dalma vezető gyógytornász nevét is sokan áldják velük és általában a gyógytorna témakörével kapcsolatban. Sokan hálálkodnak a sorsnak, hogy szintén pont őt találták meg annak idején, de számos munkatárssal lehet dolgozni itt eredményesen, jó pár kezelési formában. Amelyekről alapos és lelkesítő leírások vannak a therapy4u.hu oldalon. És amiknek az olvasásával könnyen megérthető, miben is áll a siker valójában. Nagyon utánajárhatnak, mik vannak elterjedőben a világban, ilyen terápiák terén, mert tényleg nagyon sok újítással állnak elő, ami miatt a hírük nálam is megelőzte őket. És természetesen maradéktalanul el is sajátítják a módszereket, hogy átadhassák azokat és azok hatásait.

És amúgy, a piaci árakhoz képest nem is drágák, de van pontos árlista, galéria és minden egyéb az oldalukon. Ahogy a csapatuk tagjairól is elérhetők ott a bemutatkozások. Az egész nagyon megnyugtató, mert olyan területről beszélünk, ami nagyon sok aspektusból tudhatja roncsolni az életminőséget. Okos dolog időben elkezdeni gyógytornászhoz járni, mielőtt még tropára megyünk teljesen. A mozgásunkban való korlátozottság fájdalom és különböző bántalmak által életeket tehet tönkre nagyon korán. És nem mindegy ugye, hogy hová fordulunk, mert a Therapy4U is segített már olyan problémásoknak, akik máshol nem jutottak hozzá a javulás bármilyen eszközéhez. Ezért teszem most én is ezt – hogy terjesztem a hírüket – mert egészen egyedülálló dolgok vannak a palettájukon.

Nekem a zene és a gyógytorna egyszerre “mentették meg az életemet”, és állítom persze, hogy hasonló mértékben és arányban segített mindkettő, de azért érthető, hogy nem ugyanolyan módokon. A gyógytorna elmaradhatatlansága és a terápia pontossága kevésbé enged szabadságot, de sokkal egyértelműbben és kézzelfoghatóbban hozta el az eredményt. A zenéről inkább, mint érzéskiteljesedésről tudnék beszélni, de az is nagyon fontos. Olykor véletlenül választottam ki valamihez a tökéletes zenét, nem lehetett ezt olyan tudatosan csinálni, mint a gyógytornát, de előfordult, hogy azonnal felemelt és percek alatt szebbé vált minden! És ennek mi lehet a kimaxolása? Hát zenére tornázni otthon – próbáljátok ki!!!

Nekem mindkettőre szükségem volt, a zenére is és a gyógytornára is, hogy újra önmagam legyek, és ajánlom is mindkettőt mindenkinek!