Natúrkozmetikumok és gyógynövényes krémek – nálam jól cseng!

Gyerekkori szenvedélyem a basszusgitározás. Imádom a vagányságát, a lazaságát, azt a rengeteg lehetőséget, ami csak ebben a hangszerben rejlik és szupernek tartom, hogy a kedvenc zenéimet mind-mind játszhatom rajta. Mert ha mondjuk a kalimba, vagy a harmonika szerelmese lennék, ott azért valószínűleg lennének határok, hogy mit lehet megszólaltatni az adott eszközökön. Itt viszont nincs határ, gyönyörűen cseng minden dallam ezen a szuper menő hangszeren. Persze a sok gyakorlásnak ára is van, hiszen a kezemen a bőr úgy meg tud keményedni, ami egy nőtől azért furcsa. Ezért mindig nagy figyelmet fektettem a bőröm ápolására, különösen a kezemen. És most, hogy megtaláltam a https://herbiovit.hu oldalt ezt méginkább szívemnek kedvesen tehetem meg.

Nem tudom, hogy ismeritek-e, én is csak nemrég figyeltem fel rá, miután az egyik barátnőm szólt, hogy talált egy ilyen webet. Na most erről az oldalról azt kell tudni, hogy alapvetően a Herbiovit márka termékeit forgalmazza, ami egy főként natúrkozmetikumokat gyártó vállalkozás. Ehhez társulnak még olyan készítmények, mint a multivitaminok és más egyéb egészségmegőrzést elősegítő krémek és étrendkiegészítők. Minden természetes és egészséges, vegán, tehát nem tartalmaz semmilyen állati eredetű alapanyagot, nincs bennük semmi, ami szintetikus, tehát minden teljesen természetes összetevőkből készült. De ássunk egy kicsit mélyebbre az ügyben!

A https://herbiovit.hu oldalán először is rögtön kedvezménybe botlottam az első felkeresést követően, hiszen ha azonnal rendelek már 10%-kal kevesebbet kell fizetnem a végén. Ez eleve nagyon szimpatikus volt, pedig még azt sem tudtam pontosan, hogy tényleg mennyi hasznos dolog van itt. Aztán elkezdtem ismerkedni a felhozatallal.

Először a natúrkozmetikumok oldalára görgettem, amiről annyit érdemes tudni első körben a már elmondottakan kívül (vegán, természetes, szintetikus anyagoktól mentes, stb.), hogy a Naturix minősítette őket natúrkozmetikumoknak, tehát valóban megbízható minden alapanyag és onnan származik, ahonnan mondják. Tehát ott vagyok a Herbiovit termékek natúrkozmetikumok lapfülénél. Itt aztán minden van, annak függvényében, hogy mit kerestek szerintem mindent meg is lehet találni. Először is, van testápoló krém, ami többek között avokádó olajat és jojba olajat is tartalmaz, puhítja és gyógyítja a száraz bőrt, de ugyanakkor a normál bőr számára is tökéletes ápolást adhat a mindennapokban. 1890 forintba kerül és még értékeléseket is lehet róla találni – ez utóbbi mindig jó pont nálam egy addig ismeretlennek számító webshopnál.

Ha tovább haladok az oldalon, akkor persze megvannak az ennek megfelelő kéz- és lábápoló krémek is, amik puhítják és hidratálják az adott területet. A Hand Love néven futó kézkrém, amit én is megrendeltem édesmandula proteint tartalmaz, ami tényleg segít abban, hogy még az én meggyötört, basszusgitáros kezeim is szép, ápolt női kezek lehessenek.

A sarokpuhításra szolgáló termék teafaolajjal készült. Ennek van egy jellegzetes illata, amit én nem igazán szeretek, de van, aki kimondottan oda van van érte. Szerintem 1590 forintért ez is bombajó ajánlat lenne, kár, hogy én nem szeretem ezt az erős illatot.

Bár már kifelé megyünk a hideg időkből, sokaknak még ebben a tavaszi szélben is nagyon érzékennyé válik a bőre és kipirosodhat, kirepedezhet. Erre is gondolt a https://herbiovit.hu csapata, amikor csináltak egy körömvirág krémet csupa-csupa természetes alapanyagból. Ez kimondottan az érzékeny és sérült bőrre jó, hogy azt nyugtassa és ápolja.

Aki jártas egy kicsit is a gyógynövények világában, annak nem lehet ismeretlen a fekete nadálytő krém sem. Ez egy olyan gyógyhatású lágyszárú, aminek a hatóanyaga segít gyulladások csökkentésére, a véraláfutások csillapítására és gyorsan eltüntetésére, és akár még a fájdalmat is csökkentheti. Tehát egy többszörösen hasznos gyógynövényről és a belőle készített krémről van szó, egy ilyet szerintem mindig érdemes otthon tartani. Főleg, hogy csak 1430 forintba kerül most kedvezményesen és ezzel szemben a hasonló hatóanyagú, de szintetikus anyagokat is tartalmazó versenytársai a gyógyszertárban simán drágábbak is lehetnek ennél. Ebből is rendeltem egyet, mert hasznosnak találom.

Na és persze a jolly joker, a krémek krémje számomra egyértelműen az aloe vera – illetve az ebből a növényből készülő készítmények. Szerencsére a https://herbiovit.hu is jól tudja ezt és ők is készítettek ebből egy mindenes krémet, ami kezet, arcot, testet vagy bármit képes szuperjól hidratálni a lehető legkellemesebb módon. Ezt is mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ezen a lapfülön találhatók még különféle müzlik és csemegék, amiket csak forgalmaz a https://herbiovit.hu az oldalán. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem finomak, de most első körben a saját termékekről gondoltam, hogy írok itt pár sort nektek.

Miután meggyőződtem arról, hogy a krémet tökéletesek még az én göcsörtös basszusgitáros kezemre is, úgy döntöttem, hogy körülnézek a többi felületen is, ami még az oldalon találahtó, hátha másban is ennyire jó ez a márka. És milyen jól is tettem, hogy még utána néztem!

Találtam még különféle krémeket ízületi problémákra, fájdalomra és általános problémákra. Ezek nem mások, mint a glükozamin komplex krém, a lóbalzsam és a 19 gyógynövény kivonatát tartalmazó alpesi balzsam. Bár ezekkel egyelőre nincsen személyes tapasztalatom, erősen gondolkodom rajta, hogy rendelek. A basszusgitárosok másik mumusa ugyanis a csukló fájdalmai és egyéb gyulladásos panaszai. Erre most is használok egy gyógynövényes balzsamot, ami nem rossz, de ha elfogy, akkor biztosan egy ilyen fajtát fogok kipróbálni, hátha jobban bejön ebből is a https://herbiovit.hu teljesen természetes terméke.

A krémeket és gyógynövényes balzsamokon kívül pedig mi mással is foglalkozhatna még ez az oldal, mint a vitaminokkal és étrendkiegészítőkkel. Szeretem ezt a kapcsolást, mert mindkettőből szívesen teszem le a voksomat egy olyan termék mellett, ami csak természetesn alapanyagokból készül. Itt meg aztán mindenféle kapszulából lehet válogatni.

Természetesen elérhető a kínálatban a C-vitamin és a D-vitamin, ami az utóbbi időben azt hiszem azokban a háztartásokban is kötelező kellékké vált, akik korábban nem biztos, hogy annyira vitamint szedők voltak. Aztán van itt minden más is a kollagéntől elkezdve, az omega-3 kapszulán át egészen az L-karnitinig. Többféle kiszerelésben és hatóanyag-tartalomban találhatók meg az egyes termékek attól függően, hogy miről van szó pontosan. Egy dolog viszont azonos: mindegyik ára rendkívül kedvezőnek mondható. Természetes anyagokból készült termékek egytől-egyig, tehát még kicsit többet is hajlandó volnék kiadni értük, mint a botlban kapható verziókért, de még ez sincs meg. Kedvező áron vannak és megbízható anyagokból. Kell ennél több?!

Nem feltétlenül kell ahhoz, bibis kezű basszusgitárosnak lenni, hogy szükségetek legyen az ilyesféle ápolásra – ezt mindenki megérdemli a mindennapokban. A bőrünk, az immunrendszerünk, az egészségünk – ennyit már csak megtehetünk magunkért. Ha pedig olyan termékeket vásárolunk, ami valóban csupa természetes anyagból készülnek, ráadásul még vegánok is, akkor garantáltan csak jót tehetünk a testünknek azzal a rengeteg gyógynövénnyel, amit bejuttatunk a szervezetünkbe krém, vagy kapszula formájában. Ha ez a fajta védelem szerintetek is fontos és szeretitek, ha lekövethetően természetes alapanyagokat használ egy gyártó, akkor ajánlom figyelmetekbe a https://herbiovit.hu oldalát és termékeit.