Így találtam meg életem eddigi legmeghatározóbb zeneszámát

Hahó, csak szeretnék vele eldicsekedni, hogy megtaláltam a legújabb (és valószínűleg örök időkre szóló) kedvenc dalomat! Pörgős, mégis lírai és érzelmekkel teli. Egyszerűen imádom. Hosszú, rögös út vezetett idáig, de ez már egy másik történet. Hogy melyik az a szám, azt majd egy következő bejegyzésben elárulom.

De most arról szeretnék mesélni, hogy pontosan hol és mikor találtam rá az igazi, a valódi, az egyetlen, legeslegkedvencebb dalomra. A sztori egy vitorláson kezdődött. Igen! Jól olvastad, egy vitorláson a Balaton közepén. Éppen egy lánybúcsúra voltam hivatalos, amit egy balatonpro.hu vitorláson rendeztek meg. 6-an voltunk (na meg a kapitány), szólt a zene a hangfalakból, mi pezsgőztünk és nevetgéltünk a menyasszonyon, miközben éppen vicces feladatokat oldott meg, amikor is megszólalt A dal. Akkor már tudtam, hogy ez lesz az a dal, amit nem bírok majd kiverni a fejemből.

Biztos vagyok benne, hogy a fentieket olvasva felvetődött benned a kérdés, hogyan is került a lánybúcsú épp egy vitorláson megrendezésre. A balatonpro.hu számos – szám szerint 12 – vitorlást bocsát bérlésre. A hajókon különböző rendezvények (mint például ez a lánybúcsú is, de legénybúcsú, évforduló vagy lánykérés helyszínéül is tökéletes választás lehet) megtartására van lehetőség, de csapatépítők és egyéb, akár üzleti rendezvények is megszervezhetők a fedélzeten. Nos, a lányokkal tudtuk, hogy nincs különlegesebb hely a buli számára, mint a Balaton közepe.

A balatonpro.hu oldalán lévő űrlap kitöltésével megrendeltük a foglalást 6 óra időtartamra, 6 főre. Válasz e-mailben ajánlottak nekünk egy hajót, amire szinte rögtön rákattantunk. A bérleti díj felét kifizettük, ez foglalónak minősült. Mivel 5 felé osztottuk az összeget, egyáltalán nem volt húzós ( a menyasszonynak természetesen mi fizettük). A kapitány iszonyatosan jó fej volt, még különböző alkoholos és alkoholmentes italokat is kínált nekünk. Sőt a Balaton kellős közepén fürdőzésre is volt lehetőség, őrületesen jó buli volt.

A menyasszony is teljesen odavolt érte, így már eldöntöttem, hogy nászajándékként is vitorlázást adok majd. Szerencsére a balatonpro.hu oldalán a webshop menüpont alatt privát vitorlázás vásárlására is van lehetőség, így 2 főre néhány óra időtartamra megvásárolható az élmény. A pár a teljes szezon alatt – ami április 1-től egészen novmber 30-ig tart -felhasználhatja majd a vouchert, így akkor mennek majd vitorlázni, amikor csak szeretnének. A pontos időpontot persze még le kell majd egyeztetniük a balatonpro.hu csapatával.

Annyira imádnivaló volt az egész élmény, hogy a férjemmel is elmegyek majd egy vitorláskirándulásra, hogy ő se maradjon ki a jóból! Úgy gondolom, hogy a vitorlástúrák közül egy fürdős túrát fogok választani, hiszen itt még vízi játékokat is a résztvevők rendelkezésére bocsátanak, így tuti az élmény. Szerintem nincs jobb ajándék egy vitorláskirándulásnál. Családoknak, baráti társaságoknak és munkatársaknak és tökéletes.

Apropó, kollégák! A megfelelő munkakapcsolatot a közös élmények alapozzák meg. A jó hír az az, hogy csapatépítők rendezésére is van lehetőség a flotta tagjain. Akár még házi vitorlásverseny is tartható az alapoktatást követően, de az étkezések és a szabadidős tevékenységek is szabadon variálhatóak. Sőt evezésre, quad túrára és sup versenyekre, sup-ozásra is van lehetőség. Minden cégnek meg kellene jutalmaznia a dolgozóit egy ilyen felhőtlen élménnyel!

Na de kanyarodjunk vissza a lánybúcsúhoz. A menyasszony teljesítette a feladatokat, a kapitány jókat derült rajta. Aztán a lemenő nap fényében kikötöttünk és indulhatott az esti parti. De ami a legmeghatározóbb volt számomra, az a dal, ami azóta sem megy ki a fejemből..