Fesztivál és gyorskaja – alig várom a nyarat

Ami a zenei ízlésemet illeti, mondanám, hogy mindenevő vagyok, de igazából az a lényeg, hogy élő koncertzenét halljak! Imádom a fesztiválokat! De, nem csak önmagukban a zenéért és a bulizásért… Hanem, mert nincs is annál jobb, mint amikor pár sör után, egy jó koncertet követően, vagy közben, a színpad mellett eszik az ember egy jó hamburgert. Így aztán, a “mindenevő” kifejezés kétértelmű nálam.

Nekem ez a világom! Ma már a fesztiválokon nem csak ilyen alibi kaja van, hanem nagyon is minőségi street food. Vagy jó beülős helyek. Ismerek egy büfékocsis srácot, ők is nagyon készülnek a jobb, vendégbarátabb időre. Mindenhová kivonulnak, ahol tömeg van, és sokat kérdezgetem arról, amit csinál, mert a rajongásom csillapíthatatlan.

Azt mondja, a legnagyobb szükségük az olyan kereskedésekre van, mint a hunniakristaly.hu, mert minden fesztivál, minden büfésor egy nagyüzem. És a legjobbakat ő tényleg erről a Hunnia Kristály nevű viszonteladóról mondta, ami tulajdonképpen egy webáruház. Régóta ismertek, nagy múltjuk van (1994-es alapítás) ezért valóban nagy az elismertségük és népszerűségük is, és rengeteg különlegességet importálnak továbbá az alapvető, legelterjedtebb dolgok mellett. Amikor szívószálak témakörön belül ők valami különlegest kerestek (mert büfékocsi ide, vagy oda az ismerősömék egyediek és trendiek kívánnak lenni), náluk voltak például szalmaszál szívószálak is a shopban! Ez már 100%-ban lebomló cucc, de tőlük veszik a szintén komposztálható cukornád natúr hamburger papírdobozt is, és minden hasonlót.

Van egy debreceni telephelye ennek a cégnek, és egy budapesti szaküzlete is – nem bánom, hogy magam is utánuk kerestem, mert megmozgatja az ilyesmi tényleg a fantáziámat. Ha dolgoznék is fesztiválok környékén – mert amúgy miért ne? -, büfékocsit üzemeltetnék, és innen, a Hunniától minden beszerezhető egy ilyenbe kocsiba. És másba, máshoz is… Közétkeztetéshez, vagy csak nagyüzemi bármilyen étkeztetéshez, de ugyanúgy ott vannak a partnereik között a kifinomultabb dolgokban utazók. Koktélbár, kávéház, cukrászda – ezekbe is kínálnak többek között mindent. Olyannyira mindent, hogy a cukrászdákba például (láthatjátok, ha az oldalukon végigböngészitek a menüket), nem csak a felszolgáláshoz vagy csomagoláshoz kapható bármi (vagy épp szívószálak), hanem a hátsó traktusba, ahol a felszolgálandó dolgok készülnek, is minden kiegészítőt be lehet szerezni a hunniakristaly.hu-ról.

Mérőkanál, lisztkanál meg ilyesmik… Ahogy böngészem őket, még azt is megtudtam, milyen a 6 részes állítható süteményszeletelő. Kell még valamit mondanom, azok után, hogy ezeket felsoroltam?

Éttermek és menzák, bármilyen konyhát magukba foglaló vendéglátóhelyek – nekik, akik ilyen helyet vezetnek, igazgatnak, mind érdekes lehet ez az oldal, de még azoknak is, akik elvitelre készítenek ételt. Vannak még gasztro csomagolóanyagok kategória és mosogatáshoz mindenféle kiegészítőket felvonultató almenük. Láthattok náluk egy korrekt díjtáblázatot, a leírásaik alapján pedig a szállítás a szokott módon megy. Futárszolgálattal, akár utánvétes fizetéssel, vagy csomagpontra kéréssel. Olyan, mintha az átlagfelhasználók kényelmét biztosítva árulnának mindent, kifejezetten nagyfelhasználóknak.

Amikor nyáron fesztiválra mentek, jusson eszetekbe, micsoda munka zajlik ott, azért, hogy szórakozhassunk. Javasoljátok a hunniakristaly.hu webshopot minden vendéglátós ismerősötöknek. Mert ha még nem hallottak róluk esetleg, nagy segítség lehet a felfedezésük, a mostanság folyamatosan spórolásra kényszerülő főző-vendéglátó-ételkiszolgáló cégeknek, kisvállalkozásoknak. Mindenkinek jól jön egy ilyen partner, amelyik olcsón árusít nagy mennyiségben, állandó raktárkészleten levő olyan dolgokat, amiket a legnagyobb szakértelemmel kiválasztva szereztek be!

szívószálak