A koncertválasztás és az orvosválasztás nem is áll messze egymástól

Még nyár végén jártam a baráti társasággal egy zenei fesztiválon. Nagyon szeretjük az ilyen eseményeket, hiszen néha egy-egy koncertre a jegy kerül annyiba, mint a fesztiválra a napi belépő, ráadásul cserébe több koncertet, többféle stílusban is meghallgathatunk. Általában így is szokott lenni az ilyen zenei fesztiválokon. Végignézzük az összes színpadot, helyszínt, hogy aztán válasszunk egy nekünk szimpatikus koncertet, zenekart. Kicsit olyan ez, mint amikor az ember valamit venni szeretne, vagy igénybe venne egy szolgáltatást. Olyankor is jól körbejárjuk a témát, kellően tájékozódunk, mielőtt választanánk. Nálam különösen így van, amikor orvost választok, illetve, amikor valamilyen bevatkozáson gondolkodom, és szeretnék előzetesen tájékozódni picit. Legútóbb pl. egy szépészeti beavatkozás miatt kezdtem el az interneten kutakodni. Így találtam rá a https://plasztika.info.hu-ra, ahol elsősorban a zsírfeltöltésről tájékozódtam. Igen, jól olvasod. Tudom, a zsírleszívásról gyakrabban hallani.

A zsírfeltöltés teljesen más, mint a zsírleszívás, írja a Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat! weboldal. A zsírleszívás célja, hogy a fogyás, torna stb. iránt ellenálló zsírpárnákat megszüntessék. A zsírleszívás, mint alak- és kontúrformáló beavatkozás során a leszívott zsírsejtek sérülnek, és elveszítik életképességüket. Ezzel szemben a saját zsírfeltöltés/zsírátültetés során használt mikrokanülök által az erre a célra lenyert zsírsejtek 80 %-ban épek, ezáltal életképesek maradnak, ha átültetik/beültetik a beteg más testrészébe. Ráadásul kutatásokból kiderült, hogy a zsírszövetekhez jelentős számban kapcsolódnak őssejtek és ezen felismerés révén kialakult egy új plasztikai terület, a regenerációs plasztikai sebészet.

Milyen állapotok, betegségek esetén lehet sikerrel alkalmazni a saját zsírátültetést?

Alkalmazzák a térfogatpotlással végzett megújítás, megfiatalítás során, valamint gyulladás során elpusztult kötőszövetek pótlására, vagy rosszindulatú daganatok kezelése után visszamaradt szövethiányok pótlására. Egy új módszer, a saját zsírszövetbank. Ennek célja, hogy más indokkal végzett zsírleszíváskor eltávolítandó sejteket megkímélik, dúsítják, majd mélyhűtött állapotban akár évtizedekig tárolják, arra az esetre, hogy ha a páciensnek esetleg később szüksége lesz a saját zsírszövete gyógyító felhasználására.

Ahogy a Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat! magánrendelőnél történnek a dolgok

A saját zsírfeltöltést náluk egy kivizsgálás előzi meg, amelynek a laborvizsgálatok is szerves részei. A beavatkozást Wells és Tulip műszerekkel végzik. Arcredők feltöltését, kóros hegek kezelését, mellnagyobbítást, fenéknagyobbítást, kontúrhiányok, besüppedések torzulások kezelését végzik, illetve egyéb, ritkábban előforduló állapotokban alkalmazzák a saját zsírfeltöltést. A beavatkozás utáni szövődményeket is ismertetik honlapjukon, illetve a zsírfeltöltés utáni teendőket és a műtéti díjakat is. Ezek persze attól függően változhatnak, hogy milyen beavatkozásról van szó pontosan, és milyen egyedi igényeink vannak. A saját zsírfeltöltéssel kapcsolatban van saját állásfoglalásuk is. A Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat! csapata az arc volumetrikus rejunevációját személyre szabott, komplex kezelési terv alapján végzi. Ez a különböző anti-aging kezelések mellett tartalmazza a saját zsírszövettel történő térfogatpótlást is. Minden esetben a természetességre törekszenek, ezért fokozatosan, lépcsőzetesen végzik az egymásra épülő beavatkozásokat. Így a külső szemlélők nem érzékelhetnek “egy csapásra megfiatalodott”, kisimult megjelenést, amely sem a beteg életkorához, sem az arckarakteréhez nem illő.

Nekem elnyerték a tetszésemet, na és neked?