Honnan érdemes fülhallgatót rendelni? A bestmarktból!

Biztos vagyok benne, hogy közöttünk, zene rajongók között sokan vannak, akik rendelkeznek bluetooth hangfallal, és nagyon szeretik is használni. Sajnos én abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy itthon senki nem osztozik a zenei ízlésemben, így még csak simán telefonról sem hallgathatok zenét, nem hogy még a hangfalra is rácsatlakozzak! Szóval muszáj volt valami megoldást találnom erre a problémára, ami egy vezeték nélküli füles lett. Persze, vehettem volna vezetékeset is, de azokat sajnos folyamatban gyilkoltam. Vagy bele akadtak valamibe, vagy sikerült úgy hajtogatnom őket, hogy megtörtek, vagy elaludtam bennük és dettó… Szóval értitek, nem szeretnek és én sem rajongok értük.

Itthon viszont ezek a fülesek elég drágák, és ritkán találni olyan weboldalt, ahol egy tízes alatt érdemes fülest lehet kapni. Na de itt jön a képbe a www.bestmarkt.hu, egy olyan web áruház, ami ezek közé a ritka gyöngyszemek közé tartozik. Itt ugyanis a 3 ezer forintos kevésbé jó minőségű vezeték nélküli fülestől, az öt-hat ezer forintos elfogadhatón át a több tíz ezer forintos, márkásig mindent meg tudsz találni, ami fülhallgató. Persze, ha nem csak zenéhez szeretnéd használni, hanem munkához vagy videó játékhoz, akkor egy fejhallgatóra van szükséged, amit persze szintén be tudsz szerezni innen. És ha már videó játékok, akkor ebben az irányban sem árt, ha tájékozódsz. Persze, ez már nem zene, de gondoltam megemlítem, egy embernek több hobbija is lehet persze :).

www.bestmarkt.hu

Arról sem árt nem megfeledkezni, hogy ugyan itt lehet sok féle szórakoztató terméket is vásárolni, de ez egy komoly biznisz, ami szoftverekkel, laptopokkal és még háztartási gépekkel is üzletel. Nagyon sokoldalú és nagy választékú helyről van szó, így ha több mindent is szeretnél vásárolni, nem kell több szállítási költséggel bajlódni, hanem elég egyet kifizetni, így spórolni is nagyon jól lehet velük.

A szállítás díja attól függ, milyen fizetési opciót választasz, illetve, ha 40 kiló felett rendelsz, akkor onnan drágul. Mivel lehet medencét is rendelni tőlük, ezért gondolom ez nem olyan meglepő, de engem azért meglepett egy kicsit, hogy van, aki 40 kiló felett tud vásárolni. Na, de az alap az 1400 vagy 1700 forint attól függően, hogy előre utalással/online bankkártyával fizetsz vagy utánvéttel. A csomagpontos szállítás és a házhoz szállítás is ugyan annyi, így csak a saját kényelmed határozza meg, melyik opciót szeretnéd választani.

ha nem vagy elégedett a termékkel, akkor 14 napon belül visszaküldheted nekik a terméket. Hogyha pedig valami egyéb önhibán kívüli baj történne a géppel a garancián belül, akkor ez is elintézhető az ő segítségükkel. A további információt a “szerviz” menüpont alatt olvashatod, ahol minden márka szervize, elérhetőségekkel együtt meg van jelölve, így nem kell neked eltöltened egy fél napot azzal, hogy kutatsz utánuk.

Én nagyon elégedett vagyok velük, és remélem ha te is felkeresed a www.bestmarkt.hu-t. neked is csak a legjobbak maradnak meg róluk.