www.pannonsafe.hu – hogy a hangszerek is biztonságban utazhassanak

Egy zenész életében óriási mérföldkő lehet egy olyan lehetőség, amikor nem a saját szülőföldjén léphet színpadra, hanem a világ egy másik táján, más embereknek, más közegben, más közönség előtt. Egy ilyen lehetőség rengeteg izgalommal jár és persze hatalmas élményeket rejt magában. Az idegen kultúrák és városok felfedezése, egy kis kirándulás, na és persze a megszokottól eltérő közönségnek való játék mindig rejt magában némi izgalmat. Nem is keveset… Persze ezt többféle aspektusból is meg lehet közelíteni. Például onnan is, hogy az egészen nagy kihvást jelenthet, hogyha mondjuk repülővel érkeznénk az adott helyszínre, hogy melyik légitársasággal milyen lehetőségeink vannak a hangszerek biztonságos szállítására. Ezért azt gondolom, hogy mindenképpen érdemes lehet biztosítást kötni a hangszerre is, hiszen ez nekünk egy nagyon komoly munkaeszköz és nagyon-nagy kárunk keletkezne belőle, hogyha bármiféle sérülés érné például a szaxofonomat. Ott van például a www.pannonsafe.hu, ahol minden bizonnyal lehet ilyen biztosítást is kötni.

Ez egy olyan remek oldal, ahol mindenféle biztosító és pénzügyi szolgáltatást lehet igényelni, rendkívül széles választékban. Mivel rengeteg olyan fontos dologra hívják fel a figyelmet, amire azt lehet mondani, hogy kiegészítő szolgáltatás, vagy mondjuk hogy prémium csomag, ezért azt gondolom, hogy ha valakinél, akkor náluk, vagy legalábbis rajtuk keresztül lehet találni olyan megoldást a biztosítást illetően, ami a hangszer védelmét is fedezi.

A www.pannonsafe.hu oldalán arra is van lehetőség, hogy egyből egy chates felületen keresztül csevegjünk egy szakértővel. Tehát, hogyha esetleg úgy alakulna, hogy nem találjuk a honlapon a számunkra fontos szolgáltatást, még akkor is rá tudunk kérdezni egy ilyen manapság trendinek mondható kommunikációs formában. Ha viszont a hagyományosabb vonalat szeretjük, akkor sincs aggodalomra ok, mert természetesen fel is lehet őket hívni telefonon gond nélkül. Az elérhetőségek mindegyike megtalálható az említett weboldalon.

Tudjátok egyébként, hogy mennyire színes manapság már a kiegészítő szolgáltatások tárháza? Én magam is meglepődtem, amikor először szembesültem vele, de tényleg így van. Sőt, igazából ma már annak kell gyanúsank lennie és nem szimpatikusnak, hogyha egy alap biztosításhoz nem jár valamilyen kiegészítés. De milyen kiegészítések lehetnek – jön ilyenkor érthető módon a kérdés?

A www.pannonsafe.hu weboldalán nagyon sok példát lehet találni arra, hogy mik a legnépszerűbb és egyben leggyakoribb ilyen kiegészítések. Mivel az utóbbi időben rendkívül népszerű lett az, hogy a kiskutyát vagy kismacskát is vigyük magunkkal (mármint mi, a lakosság) nyaralni, ezért nem véletlen, hogy nagyon előtérbe került a kisállatok biztosításának a lehetősége. Ez egy olyan dolog, amivel nagyon sokan szívesen élnek és meg is értem, hiszen ahogyan nekünk, embereknek, úgy a négylábú barátainknak is beüthet a krach pont abban az egy hétben, és egy állatorvos legalább annyira drága, mint egy ember orvos.

De nyilván azokra is gondolnak, akik nem tartanak háziállatot. Nekik például kiterjedhet egy megkötött lakásbiztosítás mondjuk egy gépjármű assistance szolgáltatásra. Ez nagyon hasznos tud lenni, ha mondjuk nem vagyunk a kerékcsere nagymesterei és az autópálya szélén nem is nagyon akarunk nekiállni ilyen mutatványoknak.

Aztán ott van még a modern kori vívmányok védelme: azok a lakásbiztosítások a www.pannonsafe.hu-n, amik magukban foglalják a házon lévő napelemek, napkollektorok teljeskörű védelmét. Azért ezek megint nem kétfilléres dolgok, és ha mondjuk jön egy kellemetlen jégverés, akkor nem árt, hogyha ezek is biztosítva vannak a kárral szemben.

Sokáig sorolhatnám még ezeket a lehetőségeket, de azt hiszem, hogy kedvcsinálónak ez is elég volt. Ha zenészként utaztok valahová, akkor is érdemes szerintem érdeklődni a www.pannonsafe.hu csapatánál, mert ha valaki, akkor ők mindenképpen tudni fogják, hogy mit és hogyan érdemes foglalni ahhoz, hogy minden holmink a lehető legnagyobb biztonságban utazhasson a világ bármely más pontjára.