Zene hallgatás közben jönnek a legjobb ötletek!

Mindenki másféleképpen szereti végezni a dolgait. Én szinte mindenhez zenét hallgatok, egyszerűen muszáj egy ritmust adni a feladatvégzéshez. Nagyon ritka az, amikor úgy csinálok valamit, hogy nem szól semmi sem a háttérben. Egyszerűen így sokkal jobb a munkavégzés. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor jönnek az igazán jó ötleteim. Néhány hete sem volt ez másképp. Pont azon gondolkoztam, hogy mivel dobjam fel a tánccsapatom edzéseit, amikor hirtelen rájöttem: keresnem kell egy céget, akik live streaming szolgáltatással foglalkoznak! Kellene egy streaming sorozatot csinálni az edzésekről, ahogy készülünk a versenyekre. Az ötletet kiválónak gondoltam, már csak kellett keresni valakit, aki a live streaming szolgáltatás témában tevékenykedik. Az egyik kolléganőm javasolta az interneteskozvetites.hu-t. Elmesélte, hogy az egyik táncversenyükhöz is őket kérték fel, és nagyszerű munkát végeztek.

Nekem ez a referencia igazából már elég volt ahhoz, hogy megnézzem a weboldalukat, és kicsit közelebbről is megismerjem őket. Amikor megnyitottam az oldalukat, egészen elámultam. Nem minden nap lát az ember egy ennyire profin összerakott weboldalt! Az egész nagyon szépen meg volt csinálva, felhasználóbarát volt, és nem volt tele fölösleges tartalmakkal. Őszintén szólva, engem már a weboldaluk meggyőzött arról, hogy egy olyan csapatról van szó, akik igényesek a munkájukra. Végig néztem a szolgáltatásaikat is, és nem semmi, hogy mennyire sokoldalú cégről van szó.

Nem sokszor találkozni olyanokkal, akik ennyire értik a dolgukat!

Mire az interneteskozvetites.hu végére értem, addigra valóban leesett az állam. Megnéztem minden tartalmat az oldalon, elolvastam minden szolgáltatás ismertetőjét, és azt kell, hogy mondjam már nem csodálom, hogy a kolléganőm ennyire elismerően beszélt róluk. Azt tudtam eddig is, hogy a live streaming szolgáltatás nem egy hétköznapi dolog, nem egyszerű profi minőségben folytatni egy ilyen jellegű tevékenységet. Az interneteskozvetites.hu azonban rendelkezik minden technikai felszereléssel, szakmai tudással, egyszóval mindent biztosítanak ahhoz, hogy elégedett legyen az ügyfelük.

Úgy éreztem, hogy egy valóban nagyszerű kaland lenne, hogyha az ő live streaming szolgáltatásukat vennénk igénybe. A tánccsoportban biztosan mindenkit feldobna, hogyha készítenénk egy ilyen sorozatot az edzésekről. Az interneteskozvetites.hu pedig biztosítana számunkra egy igazán profi csapatot, akik megcsinálják a felvételeket.

Mindenkinek tetszett az interneteskozvetites.hu live streaming szolgáltatása

Felvettem tehát a kapcsolatot az interneteskozvetites.hu csapatával, és elmondtam nekik, hogy mit tervezek, és hogy szeretném igénybe venni a live streaming szolgáltatásukat. Nagyon kedvesek voltak, és mindent szépen részletesen elmagyaráztak. Elmondták, hogyan fog zajlani a felvétel és mire kell majd készülnünk.

Az első felvétel nagyszerűen sikerült! Igazán nagy lendületet kapott a csapat, és a közönség is nagyon élvezte! Most már egészen biztos, hogy elkészítjük a felvétel sorozatot az interneteskozvetites.hu-val. Mindenkinek csak ajánlani tudom a live streaming szolgáltatásukat!