Póló nyomtatás az ötletünk a zene világnapjára

Zenetanár kollégáimmal mindent megtennénk, hogy megmutassuk azt, milyen csodálatos a zene. Szeretnénk átadni az utánunk következő generációknak a zene szeretetét, csodálatát, felemelő erejét.

Ez azonban mind nagyon szép, csakhogy egyáltalán nem egyszerű dolog. Bármit is csinálunk, annak kreatívnak, mainak és ötletesnek kell lennie. Az egyik kollégám ezért jött nemrég a póló nyomtatás ötletével. Szerinte ha a zene világnapján vicces, zenével kapcsolatos pólókat viselnénk, azzal sok gyerekre hatással lehetnénk.

Az ötlet mindannyiunk szerint zseniális volt, így egyedi pólók készítését vállaló céget kezdtünk keresni. Egy rajztanár kollégánk a LOLmarkt.hu nevű online áruházat ajánlotta.

Vicces pólók minden mennyiségben

A LOLmarkt egy vicces pólókat árusító üzlet, melynek webáruháza és országszerte 12 “hagyományos” boltja is van. Kínálatunkban egyedi, saját maguk által tervezett pólókat találhatunk, melyek vicces grafikákkal vannak díszítve.

A webáruházban rengeteg különböző minta közül válogathatunk. Találhatunk pólót férfiaknak, nőknek és gyerekeknek is. Választhatunk ruhadarabokat különleges alkalmakra, mint például a születésnap, az anyák napja vagy éppen legény- és leánybúcsú. Továbbá népszerű filmes és mémes pólók közül is szemezgethetünk.

A grafikák egytől egyig ötletesek és kacagtatók. Bármilyen szomorú napot képesek feldobni.

Szupergyors szállítási lehetőség, hogy menő pólódat minél hamarabb viselhesd

Ha a webáruház kínálatából rendelsz magadnak poénos pólót, arra sem kell túl sokat várnod, hogy viselhesd a hőn áhított ruhadarabot. Ugyanis a LOLmarkt 1-2 nap alatt kiszállítja rendeléseit a GLS segítségével.

Az a rendelés, amit délelőtt 10 óráig leadsz, garantáltan megérkezik hozzád már másnap, de mint említettem, 2 napnál tovább semmiképpen sem kell várnod.

A szállítás költségei abszolút rendben vannak. Ráadásul tízezer forint fölött nem kell szállítási díjat fizetned, ezt a határt pedig gyakorlatilag mindössze két póló vásárlásával el is érheted.

Póló nyomtatás akár saját ötlet alapján is

Ha személyesen ellátogatsz a LOLmarkt valamelyik üzletébe, a cég valamelyik grafikájával ellátott pólót 2-3 perc alatt nyomtatnak neked. Személyes vásárlás esetén ráadásul nem csak a bolt kínálatában szereplő póló nyomtatás mellett dönthetsz, hanem megvalósíthatsz olyan tervet is, ami egyelőre csak a képzeletedben él.

A saját ötlet alapján készülő pólóról akkor sem kell lemondanod, ha történetesen nem megy a rajzolás. Ugyanis a bolt munkatársai rendelkezésedre tudják bocsátani saját, profi grafikusaidat, akik segítenek abban, hogy az ötleted egy menő pólót díszítő grafika formájában öltsön testet.

Azt hiszem, megtaláltuk a megoldást, hogy póló nyomtatás segítségével népszerűsítsük a zenét. Most már csak azt kell pontosan összerakni, mi szerepeljen a pólókon.

Szerintetek jó ötlet vicces pólóval népszerűsíteni a zene szeretetét? 🙂