Az élő zene mellett a selfiegép is tökéletes ötlet lehet egy esküvőre

Mivel kicsi korom óta nagyon fontos számomra a zene, nem volt kérdés, hogy élő zenét szeretnék az esküvőmre. Na meg ott van az a nyílt titok is, hogy az élőzenés esküvők igazán álomba illő, igazán romantikus események.

A romantika mellett azonban szeretném azt is, hogy számunkra és a meghívott vendégek számára is örök emlékké váljon a mi nagy napunk. Ehhez pedig valami kreatív ötletet kerestem, valami olyat, amit nem csak az emlékekben lehet elraktározni, hanem a zsebünkben is magunkkal vihetünk.

Az egyik ismerősöm felvetette, hogy kiegészülhetne a rendezvény egy vicces kellékekkel teli fotósarokkal. Egy weboldalt is ajánlott, ami segíthet ennek a megvalósításában: a selfiegep.hu-t.

A selfiegép tökéletes partikellék

A selfiegep.hu egy selfiegépek (valamint hozzájuk kapcsolódó egyéb kellékek) bérbeadásával foglalkozó cég. Weboldalukról nem csak a hihetetlenül jó alapszolgáltatásuk részleteivel, a gép bérlésének lehetséges időtartamaival, valamint a szolgáltatás áraival ismerkedhetünk meg. Hanem megtudhatjuk azt is, pontosan mi is az a selfiegép, és hogyan tud bármilyen bulit örök emlékké varázsolni. A https://selfiegep.hu/hattereink/ oldalon pedig az általunk feldobni kívánt rendezvényhez megfelelő fotófalat is választhatunk.

De miért is olyan remek kellék a selfiegép? A weboldal információi alapján ez három egyszerű pontban összefoglalható.

  • 1. Praktikus méret: A selfiegép lényegében egy apró dobozba zárt, kiváló minőségű képek készítésére és azonnali nyomtatására képes, mini fotóstúdió. A gép, valamint a hozzá tartozó fotófal és fotósarok felállítására elegendő egy 3×3 méteres szabad terület, így bármilyen rendezvényen (legyen az szabadtéri esküvő, vagy a cég irodájában tartott céges buli) könnyen felállítható. A fotófal, ami előtt a fényképek készülnek ugyanakkor elég nagy ahhoz (240×240 centiméter), hogy akár nagyobb csoport is szerepelhessen a képeken.
  • 2. Apró és ötletes ajándék a résztvevőknek: A selfiegép segítségével apró és egyedi ajándékkal lephetjük meg az általunk szervezett rendezvény vendégeit. A kész fényképeket a gép azonnal kinyomtatja, így az emlék a zsebünkben is hazavihető. Ugyanakkor digitális formában is elkérhetjük, ezáltal pedig a közösségi médiában is könnyen megosztható ajándékot kapunk. A selfiegep.hu alapszolgáltatásába ráadásul a bérlés ideje alatt korlátlan számú fénykép nyomtatása tartozik, így nem kell félnünk attól, hogy bárki fénykép nélkül marad.
  • 3. A gép kezelése nagyon egyszerű: A selfiegép kezelése nagyon egyszerű. Mindössze egy gombot kell megnyomni a kijelzőn, pózolni, és várni a kész képet. A selfiegep.hu pedig biztosra is megy, hogy a fényképek készítése tényleg valódi élmény legyen: a bérlés ideje alatt egy munkatárs végig a helyszínen marad és segíti a képek elkészülését.

A selfiegép tehát egy olyan újszerű, még a fiatalok számára sem igazán ismerős eszköz, amely bármilyen bulit képes feldobni, és örök emlékké tenni.

Fotófallal még színesebbek a képek

A selfiegep.hu alapszolgáltatásában a képek fehér háttér előtt készülnek. Azonban lehetőségünk van ennél egyedibb, az aktuális esemény hangulatához jobban illő fotófal választására is. A https://selfiegep.hu/hattereink/ oldalon megismerkedhetünk a cégtől bérelhető kilenc háttérrel. Ezek bérlése feláras, vagyis az alapszolgáltatás árán kívül további összeget kell fizetni értük. Ugyanakkor igazán megéri, ha valamilyen szép hátteret választanánk.

A kilenc háttér közül bárki megtalálhatja azt, ami az adott esemény hangulatához a legjobban illik. Van például romantikus, virágos háttér, mely tökéletes kiegészítője lehet egy esküvő képeinek. De van például tűzijátékos is, amely egy szülinapi buli háttereként nézhet ki a legjobban.

A https://selfiegep.hu/hattereink/ oldalon nem csak a bérelhető háttereket tekinthetjük meg, hanem megismerkedhetünk a fotófalak bérléséhez kapcsolódó legfontosabb információkkal is.

Ha selfiegépre lenne szükséged, vedd fel a kapcsolatot a selfiegep.hu-val!

Ha éppen valamilyen rendezvényt szervezel, és úgy érzed, egy fotósarok igazán jó ötlet lenne hozz, vedd fel a kapcsolatot a selfiegep.hu munkatársaival! Az ő szolgáltatásuknak hála a rendezvény garantáltan nagy élmény lesz! A résztvevők pedig ötletes és személyre szabott örök emlékkel térhetnek majd haza!