Amikor a zene már nem segít

Sok esetben fordulok a zenészhez. Van, amikor örömömben üvölt a zene, máskor a szomorúságomat igyekszem ellensúlyozni vele, de van olyan is, amikor akárhogy próbálkozok, bármelyik kedvenc számomat teszem be, nem sikerül javítani a hangulatomon. Ennek biztos számos oka van, ezeket sajnos én nem tudom megmondani, de arra már rájöttem, hogy mi az, ami még nagy segítségemre van, ha olyan szinten elmegy a kedvem, hogy még a legjobb zenéim sem tudnak javítani a hangulatomon.

Biztos, felcsigáztalak már, hogy mi is lehet az a bevált trükk, amit rossz hangulat esetén alkalmazok. Természetesen nem titok, így elárulom, hogy a fejmasszázs az, ami nálam mindig beválik. Ezt soha nem végzem otthon, nem kérem meg rá a páromat, és magamnak sem próbálom elvégezni, mert az nem olyan. A https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs oldalon szoktam időpontot foglalni, ahol viszonylag rövid időn belül sikerül mindig elcsípnem egy masszőrt. Nincs bejáratott masszőröm, bár az időpontfoglaló rendszerben még a masszőrt is ki lehet választani, én az elején kipróbáltam mindenkit, és arra jutottam, hogy mindenki nagyon ügyes, kedves és jó szakember, így random szoktam menni, akihez épp beoszt a rendszer.

A https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs oldalon nem csak az időpontfoglaló rendszerhez lehet eljutni. Az oldal tele van rengeteg információval a fejmasszázzsal kapcsolatban, minden jótékony hatás megtalálható rajta, és azt is részletesen leírták, hogy kinek ajánlják a fejmasszázst, hiszen nem csak azoknak érdemes ellátogatni, akik a kedvükön szeretnénk javítani, de ezeket én nem írom le olyan részletesen, mivel az oldalon minden információ megtalálható, és úgyis hitelesebb szakértőktől olvasni, mint tőlem.

Ha a fejmasszázs nem lenne érdekes valamiért, mindenféle más típusú masszázs is megtalálható a kínálatukban, mint a hátmasszázs, vállmasszázs, talpmasszázs, olajos testmasszázs és persze ha már thai masszázs szalonról van szó, nem maradhat ki a hagyományos thai masszázs sem.

Felmerülhet bennetek, hogy miért pont ebbe a szalonba járok. Őszintén megmondom engem az első pillanatban lenyűgöztek. Nincsenek a szomszédba, de hajlandó vagyok még a nem kedvelt tömegközlekedést is bevállalni egy jó masszázsért náluk. Azt hiszem, ez mindent elmond. Egyébként barátnőm anyukája ajánlotta a szalont, aki már nagyon régóta hozzájuk jár. Első alkalommal vele mentem el, nagyon meglepődtem, hogy milyen tágas a szalon, valamiért ha szalonról van szó, mindig egy picike helyiség ugrik be nekem. A színek nagyon hangulatosak, kellemes zene is szólt, úgy voltam vele, ha nem is lesz hatása a masszázsnak, akkor is megért egy próbát, olyan szép környezetbe kerültem, és aztán még a masszázs is bevált! Így ismertem meg ezt a szalont, és aztán amiket tapasztaltam teljesen meggyőzött abban, hogy rendszeresen hozzájuk járjak. Ha valami beválik, akkor arról nem szoktam lemondani, és úgy gondolom, hogy érdemes rászánni az utazással töltött időt, visszafele már úgyis teljesen máshogy látom a világot.