A zene hozott minket össze

Minden párnak meg van a saját története arról, hogyan is ismerkedtek meg és jöttek össze. A mi sztorink szerintem igazán szép és romantikus, mert mindketten zenészek vagyunk, és egy fellépés alkalmával ismerkedtünk meg.

A Párom és én is klasszikus zenével foglalkozunk. Én dobon, Ő pedig hegedűn játszik, és egy ugyanannak a zenekarnak vagyunk a tagjai. Az elején még egyikünk sem közeledett a másik felé, de utólag kiderült, hogy már a kezdetektől kölcsönösen tetszettünk egymásnak.

Egy évvel ezelőtt túl voltunk egy embert próbáló fellépésen, és én utána végre rászántam magam a cselekvésre, és elhívtam egy randevúra, amire a legnagyobb örömömre igent mondott.

Mindig is arra vágytam, hogy a párom is művész legyen, mint én, és most úgy látszik, hogy ez végre megadatott a számomra!

A zene világa gyönyörű, és attól csak még jobb lesz, ha a szerelmemmel élhetem azt át!

Neki is hasonlóan kevés ideje van, mint nekem, hiszen mindkettőnket lefoglal a hihetetlenül sok gyakorlás a hangszereinken, de mindig jól kihasználjuk azt a kevés időt, ami maradt nekünk.

Mióta együtt vagyok vele, még a zenélés is jobban megy nekem, és erről Ő is hasonlóan vélekedik! Úgy látszik, hogy szükségünk van egymásra ahhoz, hogy úgy igazán kiteljesedhessünk az életben!

Biztos vagyok abban, hogy boldog évek várnak ránk, és ezt nem csak a zene világában értem!

Egy éve vagyunk együtt, így arra az elhatározásra jutottam, hogy ideje meglepnem valami szép, kedves és aranyos ajándékkal. Az egyik zenésztársam azt ajánlotta, hogy nézek rá a sooters.hu internetes weboldalra, mert ő is nem rég vásárolt innen valakinek ajándékot, és nagyon elégedett volt a szolgáltatásukkal.

Mivel megbízom a társamban, ezért úgy döntöttem, hogy hallgatok rá, és gyorsan be is gépeltem a címüket a böngészőmbe.

Elég hamar tudatosult bennem, hogy a megfelelő helyen vagyok, és ahogy több időt töltöttem el ezen az internetes felületen, ez az érzés egyre inkább erősödött bennem.

Amit szeretnék kiemelni, hogy hihetetlenül széles a választék az itt kapható fényképes ajándékok tekintetében, de ne gondolja senki, hogy ettől kicsit is átláthatatlanná válna az oldal! Erről szó sincs!

A weblapot annyira jól összeállították, hogy szerintem még egy olyan valaki is könnyen feltalálná itt magát, aki egyébként nem igazán kedveli az internetes vásárlást. Ezt nem csak úgy mondom, mert én is pontosan ez a típus vagyok.

Elsőre arra gondoltam, hogy valamilyen bögrét rendelek a páromnak. Ezekből jó sok féle létezik náluk.

Már majdnem meg is rendeltem, de aztán beugrott valami: a barátnőm régóta vágyik már egy vászonképre a falra. Mivel ez a kiváló szolgáltató ezzel is foglalkozik, így nem volt kérdés, hogy inkább erre a lehetőségre esik a választásom.

Tudtam, hogy melyik fotót is szeretném egy vászonra rányomtatni, amivel kapcsolatban nekem csak annyi volt a dolgom, hogy feltöltöttem a weboldalukon, és tovább küldtem nekik azt. Ez a folyamat tényleg nagyon egyszerű és felhasználóbarát volt, így Nektek sem kell tartani attól, hogy esetleg elakadnátok benne.

Itt megadhatjuk a poszter kívánt méreteit is, ami lehet fekvő, de akár álló kép is. Minden a Ti elképzeléseiteken múlik! A háttérszínnek a beállítására szintén meg van a lehetőségünk a szerkesztés során.

Miután elkészültem a szerkesztéssel, ami csak pár percet követelt tőlem, meg is rendeltem a terméket, mely során még meg kellett adnom a fizetési és a szállítási adatimat.

Az átvétel történhet a boltjukban, de ha kényelmesek szeretnétek lenni, akkor élhettek a futárszolgálat nyújtotta lehetőséggel is.

Maradt még kérdésetek? Akkor ajánlom a gyakori kérdések menüpontot, melyet megtaláltok a weblap felső részében. Ha még így sem találtátok meg azt a választ, amit kerestetek, akkor nyugodtan írhattok nekik e-mailt, de akár az ügyfélszolgálatukat is felhívhatjátok, ha a direktebb megoldások hívei vagytok. Biztosak lehettek benne, hogy minden felmerülő kérdésetekre készséggel válaszolni fognak majd Nektek.

Mikor a futárszolgálat kihozta a megrendelt képet, alig akartam elhinni, hogy mennyire szemet gyönyörködtető lett a végeredmény. A vászon és a rányomtatott kép fantasztikusra sikerült, és a színek is pontosan olyanok voltak, ahogy azt én elképzeltem.

Látszik, hogy ez egy profi csapat, ha fényképes ajándékok készítéséről van szó! Nem csak a szakembereik értik a dolgukat, de a legmodernebb gépekkel és eszközökkel is dolgoznak, így garantált a jó munka.

A párom természetesen elámult az ajándékán, annyira tetszett neki.

Ha Ti is hasonló képes ajándékokban gondolkodnátok, akkor szerintem ne is keresgéljetek már tovább, és tegyetek egy próbát ezzel a szuper szolgáltatóval! Titeket sem fog csalódás érni, ebben egészen biztos vagyok!