A zene 20, a biocity.hu pedig már 10 éve az életem része

A zene egészen kisgyerek korom óta az életem része. Nem túlzást azt mondani, hogy előbb kezdtem el énekelni, mint mondjuk járni. Már nagyon korán eldőlt, hogy ez az én utam és ez sok szempontból megkönnyítette az életemet. Sok kérdést lerövidített így a helyzet, mert nem volt kérdés, hogy a zenei tanulmányaimat fogom a legmagasabb szintig is elvinni. Nyilván az is igaz, hogy amivel megkönnyebbültem, azzal nehezebbé is váltak a mindennapok. Hiszen egy zenész élete nem csak abból áll, amit a közönség lát, hogy bulik, siker és szórakozás. Ez nagyjából a 10%, a többi az gyakorlás, lemondás és kitartás tömkelege a legrosszabb időkben is. De mégis jó döntésnek tartom, hogy már ilyen régóta kitartok emellett a csodálatos szakma mellett. Ahogyan egy másik stabil pont is létezik az életemben, mégpedig az az oldal, ahol a következő a jelmondat: A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online.

A biocity.hu egy olyan online áruház, ami nélkül el sem tudnám képzelni a mindennapokat. Elég sok egészségügyi problémám adódott nagyjából 10 évvel ezelőtt, aminek az lett a megoldása, hogy egy speciális étrendet állított össze nekem a dietetikusom. Ahhoz, hogy egy ilyen menühöz bevásárolhassak, nagyon komoly termékekre van szükség – abból a szempontból, hogy nem kapni minden sarki fűszeresnél. Szóval ha talál az ember egy olyan oldalt, ahol minden különleges alapanyag, étrend-kiegészítő és finomság kapható, akkor azt érdemes meg is tartani. Én is így voltam a biocity.hu-val, éppen ezért tartom meg már milyen régóta is? A szlogen segít… A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online.

Amikor kiderült, mi lenne az ideális étrend számomra elkezdtem kajtatni éttermek után, ahol készítenek speciális ételeket, de kicsi sikerrel jártam. Úgyhogy végül úgy döntöttem, hogy magamnak vadászom össze a vacsorát, hátha így is megtalálok mindent. Hát nem találtam. Viszont a biocity.hu megtalálása óta nincs ilyen problémám. Ezen az oldalon mindent egyetlen helyen találunk meg. Nagyon szimpatikus az, hogy kedvemre tudom kombinálni a különböző egészséges étrendeket és ételeket. Közben meg ha akarok, a teljes tudatában lehet annak, hogy mi történik és hogyan.

A leggyakrabban a vegán és a gluténmentes termékek közül válogatok, amikből aztán nincs hiány. De a biocity.hu weboldala sokkal többet kínál ezeknél önmagában. Van még diabéteszes, paleo és egy csomó más, aktuális trendnek, vagy bármi egészségügyi állapotnak megfelelő “menü”, ahol ez alatt alapanyagokat és finomságokat értek. Bizony, finomságok is vannak, nagyon szép számmal. Nem véletlen, hogy A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online – legalábbis remélem. Szóval, hogyha bármi hasonlót keresgélnétek, de nem tudjátok hol kezdjétek, akkor ez a weboldal remek kiindulás lehet. És ki tudja, talán nektek is annyira bejön majd, mint nekem és már írjátok is fel a könyvjelzők közé.