Egy fél albumot sem hallgattam végig, a vízszerelő el is készült a javítással

Mivel még itthon élek, ezért gyakran zenehallgatással szeparálom el magamat a külvilágtól. Így teremtem meg tulajdonképpen a saját világomat – a fülhallgató jelenti számomra mindazt, ami az igazi nyugalmat megadja. Félreértés ne essék, jól kijövök a családommal, azonban szükségem van arra, hogy teljesen ki tudjak kapcsolódni időről időre, és ezt sokakkal ellentétben nekem nem a társasági élet adja meg, hanem a zenehallgatás, a könyvek és egyébként a futás is, annak ellenére, hogy alapvetően nagyon lusta vagyok.

Apámék múltkor nagyon kivoltak, anyám ugyanis kirohant a fürdőből, miszerint azonnal szerelő kell, mielőtt elázik a lakás. A mobilvizszerelo net, vagy valami ilyesmi oldal volt az, ahonnan végül kihívtak valakit, ráadásul igen gyorsan ideért az emberünk – kiderül, hogy S.O.S. szituban akár már egy órán belül vállalnak javítást. Engem hamar vissza is küldtek a szobámba, hogy ne lábatlankodjak, amíg a szerelő dolgozik, addig legalább jól megnéztem magamnak a honlapot-a mobilvizszerelo net szavakat beírva ti is rájuk találhattok a keresőben. Az oldalon olvastam, hogy a mobilvizszerelo net szakemberei sok tapasztalattal rendelkeznek, ami bármilyen javítás vagy telepítés esetén jól jön, nem igaz?

Mint ahogyan a beszűrődő hangokból ítéltem, igen jó tempóban zajlottak a munkálatok, az biztos, hogy ez a szaki tudja a dolgát, gondoltam magamban. A weboldalon azért az is leírják, hogy az alapos munkához idő kell, tehát ők nem kapkodnak semmivel csak azért, hogy hamarabb legyen kész, hanem a pontosság és a hatékonyság az első. Ez is jól hangzik, de nem lehet okuk panaszra az idő-faktorral kapcsolatban sem! Szóval ha szerelő kell, nyugodtan keressetek rájuk.