Zene, tánc és táska

A barátnőm, Nóri, élete a zene és a tánc. Szinte minden stílusú zenére tud táncolni és nem is rosszul. A szülei már azt is fontolgatják, hogy tánciskolába küldjék, hiszen akár karriert is építhetne a tehetségéből, ha megfelelő tanárai lennének. Mikor elmegyünk egy szórakozóhelyre, mindenkinek feltűnik, hogy a barátnőm milyen kiváló mozgáskultúrával rendelkezik. Szinte vonzza a tekinteteket. Teljesen mindegy, hogy a zene éppen milyen stílusú: lehet az retro, pop, rock, hip-hop, latin és sok egyéb más is. Van azonban valami, ami mindig is problémás volt neki az ilyen zenés helyeken: a táskája. A táskáját folyamatosan hordania kellett magánál, ami nagyon kényelmetlen tette azt, hogy zenére táncolhasson. A táskáját leadni meg sosem szerette igazán. Arról nem is beszélve, hogy a táskájára is folyamatosan figyelnie kellett, hiszen ezeken a zenés helyeken gyakori a tömeg, emiatt könnyebben előfordulhatnak a lopások is.

A barátnőmnek a megoldást az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! weboldal jelentette. Ő már előtte is ismerte a testtáskákat és tudta, hogy erre lesz szüksége. A weboldal igen átlátható és könnyen kezelhető, így rögtön meg is találta a testtáskák kategóriáját. A kategórián belül a szűrő segítségével könnyedén beállíthatta, hogy csak a női darabokat mutassa a számára a weboldal. A választék telesen kielégítő volt: piros, rózsaszín, fekete, fehér, kék, barna, sárga, és szürke színben is beszerezhetőek innen a testtáskák. Találhatóak közöttük egészen egyedi mintás darabok is, melyek a virág, szafari vagy dzsungel témát használják. A nagy választék már csak azért is előnyös, mert különböző ruhákhoz, különböző táskák illenek

A barátnőm esetében különösen fontos kérdés volt a táskák mérete is: az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! ebben az esetben is figyelembe vette a vásárlói igényeket. A weboldalba beépített szűrőt itt is segítségül hívhatta, ahol elég volt kiválasztania, hogy milyen méretű táskák érdeklik. A testtáskák mérete egyébként a termékleírásoknál is részletesen fel vannak tüntetve, így ez az információ biztosan eljut az oldalra látogatókhoz.

Nóri az első látogatása során mindjárt két terméket is vásárolt magának. Az egyik egy nagyobb méretű, olasz női testtáska volt, aminek az anyag bőr és textil. Az nagy előnye az, hogy állítható a pántja, így biztosan mindenki számára kényelmes lesz és egészen biztos, hogy nem fog leesni. Ez különösen fontos egy szórakozóhelyen. A másik táska egy Tamaris gyártmányú és barna árnyalatú testtáska, aminek az anyaga szintetikus.

A rendelési, a fizetési és a szállítási útmutatók fel vannak tüntetve a weboldalon, így Nórinak nagyon egyszerű dolga volt. A rendelés és a fizetés zökkenőmentesen lezajlott és a kiszállításra sem kellett sokat várnia. Egyébként átvételi pontokon keresztül is hozzá lehet jutni a megvásárolt termékekhez, ha valakinek az szimpatikusabb megoldás.

Nóri már egyébként tervezi, hogy a későbbiekben is felkeresi az oldalt, mert sok már érdekes kategóriát és márkát is felfedezett ott magának, amikből szeretne majd rendelni.