Két fő szenvedély: zene és motorok

Van egy barátnőm, akinek a férje nagy rocker hírében áll. A másik fő jellemzője, hogy él-hal a motorozásért. Rendszeresen vesz részt motoros túrákon, motoros találkozókon és felvonulásokon. Sokszor megy el csak úgy egyet motorozni, illetve elég gyakran vesznek részt rock koncerteken és oda is sokszor motorral jutnak el. Éppen ezért mindig ügyel rá, hogy a jármű a lehető legjobban karbantartott állapotban legyen. Rendszeresen figyeli a gumikat is, és tart otthon új gumiabroncsokat, hogy vész esetén legyen tartalék. Ez a minap kapóra is jött, hiszen a barátnőmnek és nekem kellett utánna vinni a tartalék gumik egyikét. Éppen egy koncertre tartott a barátokkal, amikor észrevette, hogy valami nincs rendben a motorral, hamar kiderült, hogy mi a probléma forrása. Hiába igyekszik mindig jó minőségű abroncsokat beszerezni, van az a defekt, amikor sajnos ez nem számít túl sokat.

Jó motorra, jó gumi dukál

A motorgumikat rendszerint a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire oldalról szokta beszerezni. Többször is rendelt tőlük, és eddig mindig elégedett volt mindennel. A honlapon elég sokféle márka abroncsai közül lehet válogatni. Akár ez alapján is lehet keresgélni, mivel e szerint vannak külön kategóriák az oldalsó menüben. Természetesen, ha valaki nem ragaszkodik egyetlen márkához, viszont nem akarja végig böngészni az összes terméket, akor a https://www.motortire.hu/ oldal tetején található keresőt is használhatja. Itt be lehet állítani néhány adatot, mint pl. magasság, szélesség, átmérő, márka, kategória, valamint azt is, hogy használt vagy új gumik között keressen a rendszer. Ezzel kicsit gyorsítja és könnyíti a keresés folyamatát.

Aki pedig konkrét elképzelések nélkül szeretne válogatni a termékek között, annak lehetősége van arra, hogy különböző típusú motorgumik közül válogasson. A Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire webáruházában árulnak gumiabroncsokat talicskára, molnárkocsira, robogókra, salakmotorra, Harley Davidsonra, mopedre, utánfutókra. Találunk még enduro, cross, városi, verseny, elektromobil, slick, sport, classic, chopper, sport túra, supermoto, utcai motorgumikat, de vannak a kínálatban 2, 3, 5 zónás és fehér oldalfal, fehér oldalcsík, valamint fehér felirat motorgumik is. A legtöbb gumiabroncsot darabáron kaphatjuk meg, de a webshop hirdet páros akciókat is. Ez esetben a feltüntetett árért 2 db motorgumit kapunk.

Nemcsak webshop, hanem szerelő műhely is vár minket

A barátnőm férje elsősorban vásárolni szokott tőlük, de nemcsak ez az egyetlen profilja a cégnek. Rendelkeznek korszerű motorműhellyel is, ahova be lehet jelentkezni előzetes egyeztetést követően. Bármilyen típusú motorral várnak minket, hiszen több, mint 10 éves tapasztalattal a hátuk mögött, valószínűleg jó pár motor járt már a kezük alatt. Aki kíváncsi, hogy milyen környezetben zajlik a szerelés, az a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire YouTube csatormáján talál néhány rövidebb videót.

A szervíz egyébként Budapesten található. Mivel a koncert, ahová a barátnőm férje és barátai tartottak nem Budapest közelében volt, ezért nem tudta igénybe venni ezt a szolgáltatást. A vásárlás során azonban nem gond a távolság, hiszen házhoz szállítással könnyedén kézhez kaphatjuk a termékeket. Ráadásul ha délig leadjuk a rendelést, akkor az a következő munkanapon kiszállításra kerül. Persze, ez csak abban az esetben kivitelezhető, ha a választott termék raktáron van. A szállítási díj sem dárga, országosan 2000 Ft-ba kerül. Az is egy nagyon jó dolog, hogy az általuk eladott abroncsokra 12 hónap garanciát vállalnak. Ha pedig valaki a szerelést is velük végezteti el, akkor az elvégzett munkára is adnak garanciát, mégpedig 6 hónapot.

A barátnőm férje el is határozta, hogy megérdeklődi milyen esetekben tud élni a garanciával. Eddig szerencsére nem kellett igénybe vennie ezt a szolgáltatást, mert mindig nagyon jól bírták a megvásárolt abroncsok. Most sem feltétlen a gumin múlt a dolog. Mindenesetre megédeklődi a dolgot, aztán kiderül, hogy mi lesz.