Zene nélkül számomra elviselhetetlen a tömegközlekedés

Előző héten az egyik reggel leejtettem a telefonom, és szinte ripityára törtem. Ez nagyon elkeserített, mert tudtam, hogy a javítása sok pénzt fog igénybe venni. A pénzemnél viszont még jobban féltettem a telefonom, mi van ha elvesznek róla az adataim, letörlődnek a képek, a zenék, a jegyzeteim..

Azonnal elkezdtem keresni a megoldásokat

Felkerestem egy pár helyet, de nem gondoltam hogy a jó mobiltelefon szerviz budapesten, olyan ritka mint a fehér holló. A legtöbb szervizben azt mondták, hogy legalább két nap, mire meg tudják csinálni, vagy le kell törölnöm az adataimat. Ezen felül még olyanokkal találkoztam, amik nem voltak márkafüggetlenek, vagy horribilis áron dolgoztak, így már kezdtem elkeseredni.

Majd a megoldás talált meg engem

Az egyik ismerősöm ajánlotta az lcdfix-et, ami egy márkafüggetlen mobiltelefon szerviz Budapesten. Én hülye egyébként, ha csak beírtam volna kapásból a netre, hogy mobiltelefon szerviz budapest , sokkal hamarabb megtaláltam volna a megoldást, de a lényeg, hogy végül is meglett!

Felhívtam őket, és azonnal be is vihettem a szervizbe a telefonom, ahol azt mondták, még ma meg is tudják javítani! Teljesen le voltam döbbenve, attól a profizmustól, amivel náluk találkoztam!

Egyrészt mert, rendkívül gyorsan oldották meg a problémát, nem kellett még időpontot foglalnom sem, másrészt pedig azon, hogy mennyire ügyfélközpontú hozzáállást tanúsítottak. Ráadásul úgy, hogy nekem nem Iphoneom van, hanem Xiaomi márkájú telefonom, aminek a megjavítása mindig mindenhol egy örökkévalóságig szokott tartani, kivéve itt!

Nem kellett letörölnöm az adataimat sem, ami nagy megkönnyebbülést okozott. Mondták, hogy minden alkatrész, ami kell hozzá, raktáron van, így ezer százalék, hogy 3 óra múlva már meg lesz! Először el sem akartam hinni ezt, de tényleg elkészültek ennyi idő alatt vele.

Nagyon örültem, mert mindig eléggé feszült leszek attól, ha nem tudok zenét hallgatni utazás közben. Valamiért csak a zene az, ami meg tud nyugtatni akkor is, ha épp szorongok a nagy tömeg miatt a villamoson.

Mivel a szerviz helyileg az Allee-ban van, ezért ameddig ők a telefont reparálták, nekem volt időm bevásárolni, és elintézni egy két dolgom a környékben, így több legyet ütöttem egy csapásra!

3 óra múlva vissza is mentem a telefonomért, és szerencsére minden rendben volt. A kijelző teljes cseréjére volt szükség, ami kicsit többe került, de azt mondták, erre élettartam garancia érvényes, az egyébként is teljes körű 6 hónapos garancia mellé, úgyhogy megnyugodtam.

Profi munkavégzés, emberséges hozzáállás, sokoldalúság, ez az ő erősségük

Miután fizettem és átvettem a telóm, beszélgettem még kicsit az egyik ott dolgozó férfival, aki elképesztően kedves volt velem. Elmesélte, hogy indult ez az egész, miből nőtte ki magát ekkorára. Azt is mondta, hogy hibás készülékek felvásárlásával is foglalkoznak, valamint felújított készülékek eladásával is. Sőt, a fóliákat is ők maguk gyártják már, amiket a telefonokra tesznek. Bár nem érdekel annyira ez a téma, láttam, hogy a srác mennyire szereti a munkáját, és így még engem is lekötött.

Biztos vagyok benne, hogy ha legközelebb is bármi gáz lenne a telefonommal, akkor hozzájuk fordulnék segítségért! Nagyon hálás vagyok nekik, hogy visszaadták a hitemet a szervizekkel kapcsolatban, mert annyi rossz tapasztalat ért már előttük, hogy nem gondoltam volna, hogy ez így is tud működni. Ajánlom mindenkinek őket!