Napenergia plusz program 2024-ben kilő!

Mit várok a legjobban a jövő évben? Hát egyik részről a stúdiózást a zenekarommal, mert már nagyon régóta készülnek az új dalok és beleborzongok a gondolatba is, hogy ezek végre “ruhát” kapnak majd. Terv szerint egy hetet fogunk eltölteni egy Budapest melletti stúdióban, ami idő alatt felvesszük az új album 9 új dalát. Kíváncsi vagyok, hogy milyen élményeket gyűjtünk majd együtt ebből az alkalomból, mert eddig még csak otthoni körülmények között vettük fel a zenéinket. Szerintem ez szuper közös emlék lesz majd mindannyiunknak, ami csak emeli majd az album fényét a mi szívünkben. De nyilván a lényeg az, hogy a zene is olyan legyen, amilyet elképzeltünk, mint mikor az új dalokat megírtuk. És hogy mit várok még igazán a jövő évben? A napenergia plusz program 2024-ben valószínűleg tényleg kilő, úgyhogy azt is!

napenergia plusz program 2024

Újdonságként hat, amit most mondok? Hát ti nem ismeritek a napenergiapluszprogram.hu oldalt? Pedig azt gondoltam, hogy ezt ma mindenki ismeri – vagy legalábbis azok, akik gondolkoznak még napelemes fejlesztésben az otthonukban, azok mindenképpen. A napenergia plusz program 2024 évben abban fog segítséget nyújtani, hogy nagyon sok embert napelemhez fog juttatni, méghozzá nem pusztán támogatás formájában, hanem vissza nem térítendő támogatás formájában. Ez elég ritka dolog, ezért is kaptam fel rá igazán a fejemet.

A másik tény, amiért felkaptam a fejemet az az, hogy háztartásonként 5 millió forintot lehet maximum elnyerni a napelemes fejlesztésre. Ebből a pénzből pedig már egy igencsak komoly rendszert össze lehet hozni, még akkor is, hogy akkumulátort is veszek hozzá, meg akkor is, hogyha hibrid invertert veszek azért, hogy később, ha még valaha lesz olyan, hogy a hálózatra lehet csatlakozni, akkor legyen majd lehetőségem rá.

A napenergia plusz program 2024-ben nemhogy kilő, de akkor startot vesz majd, hogy én már most beidőzítettem a jelentkezést. Illetve ez így nem teljesen igaz, a napenergiapluszprogram.hu oldalon jelöltem be, hogy szeretnék értesülni arról, hogyha elindul a jelentkezés. Úgyhogy várom már, hogy kapjam az értesítést aztán már igazából össze is készítettem egy pályázati anyagot, amit majd az aktuális áraknak megfelelően csak frissíteni kell. Kíváncsi vagyok, hogy fognak-e változni érdemben az árak ennek a támogatásnak a hatására, de őszintén remélem, hogy olyan nagy mozgás nem lesz miatta.

Szerintem érdemes most időben felkészülni, ajánlatokat kérni napelemes kivitelezőktől, hogy legalább elképzelésetek legyen, hogy a házatokra lehet-e egyáltalán napelemet tenni. Ebben is tud segítséget nyújtani a napenergiapluszprogram.hu oldal, ahol a kivitelezőkhöz is eljuthatunk egy egyszerű ajánlatkérő sablon segítségével. Ha pedig ténylegesen elindul majd a napenergia plusz program 2024 első hónapjában, akkor is jön az értesítés. És ti, jelentkeztetek már?