Így szereztem fellépőruhát az X faktorba

Mindig is nagyon érdekelt a zene világa. Már gyerekkorom óta zongorázok és éneklek hobbi szinten, azonban eddig a népdal éneklési versenynél tovább nem merészkedtem. Otthon, a négy fal között persze folyamatosan éneklek, amit a párom kénytelen hallgatni, viszont szerencsére nincs is ezzel kapcsolatban ellenvetése. Sokszor beszéltünk róla, hogy szerinte jelentkeznem kéne az X faktorba, mert van elég tehetségem hozzá, és idén végre rávettem magam. De mielőtt elmentem volna a meghallgatásra szereznem kellett egy király fellépőruhát, ami majd jól mutat ha vetítenek a TV-ben.

Ez a nőiruha webshop adta a megoldást

Bementem több helyre a plázában, de nem találtam megfelelőt. Nem akartam túltolni, de mégis valami különlegeset szerettem volna. Alapból turkálókból szoktam vásárolni, de mondom most erre mégsem vehetek fel egy használt ruhát. Mivel személyesen nem jártam sikerrel elkezdtem az interneten nézelődni. Szerencsére volt egy elképesztően jó nőiruha webshop, a dresspack.hu, ahol bár használt ruhák vannak, egy csomó olyan, amin még a címke is rajta van!

Azért is tetszett, mert tudtam szűrni azt, amit keresek méret szerint, szín szerint, sőt még anyag szerint is. Minden ruha kategóriákba volt sorolva, és könnyen átlátható volt. Nem is értettem, korábban hogy nem hallottam még erről az oldalról, hiszen nagyon széles választékkal rendelkező nőiruha webshopról beszélünk, ahol ráadásul márkás ruhák vannak. És tényleg kiváló minőségben, használati nyomok nélkül tudtam ruhát rendelni.

Szerencsére még pont volt annyi időm, hogy meg is érkezzen. A szállítás egyébként gyors volt és korrekt. Utánvétellel fizettem, és csomagpontra kértem a ruhát, de házhoz is kérhettem volna, ha akarom.

Megérkezett a ruha

És jobb volt, mint amilyennek elképzeltem! Már többször belefutottam abba, hogy amit rendeltem nem olyan volt élőben, mint a képen, de itt egyáltalán nem ez volt a helyzet. Ennek gondolom az is az oka, hogy minden terméket ugyanúgy mérnek-fotóznak, nem egyénileg töltik fel random emberek,akiknél még csak azt sem lehet szűrni, filter van -e a képen.

Amellett, hogy külsőleg minden elvárásomnak megfelelt a ruha, kényelmes is volt, mintha csak rám öntötték volna! A méret miatt nem is aggódtam, mert hiszen az oldalon volt egy külön rész arról, hogy mérik a ruhákat, így könnyen megtaláltam a hozzám leginkább passzolót.

Biztos voltam benne, hogy ez lesz rajtam a meghallgatáson, hiszen elképesztő jól éreztem magam benne, ez pedig a legfontosabb egy ruha szempontjából, hogy jól érezzük magunkat benne, és önbizalmat adjon a viselése.

És az áráról még nem is beszéltem! Szerintem senki nem fogja elhinni, de ez a ruha nem volt drágább mint 5000 forint, szállítással meg mindennel együttvéve. Ez egy ilyen prémium minőségű ruháért szinte semmi! Ez annak köszönhető, hogy épp elcsíptem egy nagy kedvezményt, 50% volt erre a ruhára, úgyhogy nagyon jól jártam!

Nem tudom, hogy egyébként is szoktak-e lenni ilyen kedvezmények, de biztos, hogy fogok majd még rendelni innen máskor is, mert nagyon meg voltam vele elégedve! És amúgy nem csak női ruhák vannak, hanem férfi és gyerek ruhák is, szóval a családtagjaimnak is jó lesz majd vagy a páromnak innen egy kis meglepetés. Emiatt, hogy csomagban érkezik, és hogy csomónak még a címkéje is megvan, simán mehet ajándékba is, ami kevés más secondhand ruháról mondható el.