Pb gáz a házban – a parti igazi ördöge

Szándékosan nem a parketté, mert azért nem bánnám, ha senki sem táncoltatná meg a Pb gáz hatalmas palackját a kertben. Mert, hogy elképesztő kerti mókára készülünk a baráti társasággal. Mivel dj-ként dolgozom a hétköznapokban, ezért minden nyáron gyakorlatilag kötelező jelleggel én csinálom a zenés-táncos bulikat a barátaimnak. Szerencsére adott hozzá egy hatalmas kert és zéró szomszédok, úgyhogy meglehetősen jó a kiindulási alaphelyzet ezzel a dologgal kapcsolatban. Csak szól a zene, ugrálunk a medencébe és közben pedig sülnek a finomabbnál finomabb grill ételek a sütő mellett szorgoskodó fiúknak köszönhetően. Imádom ezeket a hétvégéket!

Szerencsére attól sem kell tartani, hogy bármikor véget érne a sütögetés, ugyanis a gazpalackfutar.com jóvoltából mindig van otthon kellő mennyiségű Pb gáz. Általában már jó előre megrendelem, hogy biztosan kellő mennyiség legyen a háznál. Meséltem róluk a barátaimnak is, mert van közöttük olyan, akinek hobbi boltja van és a lufi fújáshoz héliumot használ. Nagyon hálás volt az infóért és azóta ő is tőlük rendeli a gázt az üzletbe.

De persze azok is hálásak voltak a fülesért, akik hozzám hasonlóan csak kerti partizni szoktak. Azért ebben az időszakban szeret elkényelmesedni az ember. Kicsit elengedni, kiengedni a gőzt, meg hát nem könnyű ezzel a meleggel megküzdeni nap, mint nap. Szóval hasznos dolog, hogyha legalább a Pb gázról le van a gond és házhoz szállítják, mint ahogyan sok minden mást is. Nem csak hélium van náluk ezen kívül, hanem számos másik, például hegesztéshez és megmunkáláshoz használt gázok is, mint például az acetilén, vagy a szén-dioxid és az argon keverékéből készített Corgon gáz.

Ha viszont csak a Pb gáz kell, az sem jelent gondot. Egyetlen telefonnal házhoz lehet kérni és már szállítja is a futár a megadott címre, a megbeszélt időpontban. Budapesten és a környékeen elérhető a szolgáltatás, az árak pedig megtalálhatók a weboldalon – a szállítással együtt. Kerti partira fel! Csak aztán el ne fogyjon nálatok a gáz!