Florence 4 lépéses BIO arcápolási rutin csomag – Florence® Bio

Egy zenész élete nem csak abból áll, hogy gyakorol és dalokat szerez, vagy tanul meg. Egy jó adag van a munkánkban abból is, hogy meg kell jelenni és bizony jól kell kinézni. A jól persze egy meglehetősen szubjektív dolog, mert ebben az érában ez akár a különccel is megegyezhet. Nálam egy a biztos, hogy szeretek mindig alkalomhoz és a saját imázsomnak megfelelően megjelenni. Ennek pedig a nulladik lépése a bőröm ápoltsága és tisztasága. Ebben a legnagyobb segítségemre van a Florence 4 lépéses BIO arcápolási rutin csomag – Florence® Biokozmetikumok jóvoltából.

Nem mindig egyszerű megtalálni azt, hogy mit vegyek fel. Meg egyébként is, ez mind olyan sallang, ami elveszi az időt attól, amit igazán jó csinálni. Maga a zenélés, az élő zene élménye és megszületése és a társakkal való közös zenélés sokkal izgalmasabb és többet ad, mint kitalálni, hogy mi legyen rajtam egy megjelenéskor. Ez a zene lényege, a közös ügy, hogy csoda szülessen néhány hangból. Ahogyan az is sokkal izgalmasabb, amikor otthon a magányomban, vagy épp a próbateremben a barátaimmal egy új muzsikán dolgozunk és valami újat alkotunk együtt.

A zene ereje valami varázslatos, ha az ember hagyja magát és képes egy meditatív állapotba kerülni, ahol már nem csak hallja, de érzi is azt, ami történik. Van, akinek ez könnyebben megy és van persze, akinek sokkal nehezebben. Van, akire az egyszerűbb dallamok vannak ilyen hatással és vannak olyanok is, akik a komplexebb zenétől borulnak meg teljesen – persze csak a jó értelemben véve. Egy a lényeg: aki képes arra, hogy átadja magát ennek az érzésnek, ennek a végtelen erőnek, annak földöntúli gyönyörökben lehet része és nem lesz olyan megoldhatatlan probléma az életében, amin a zene ne segíthetné át. Tulajdonképpen ezért is vagyok annyira oda mindezért, amire az életemet tettem fel.

Mindazok mellett, hogy az említett mozzanatokat sokkal jobban szeretem és többre tartom, mint az öltözködést, vagy a cicomázást, előadóművészként akkor sem választás kérdése a jó megjelenés – ez a minimum. Ezért mindig odafigyelek arra, hogy ápolt legyek, ez pedig nem a ruházatnál kezdődik – hanem a bőrömnél. Azért, hogy az arcom most és lehetőleg sok-sok év múltán is makulátlan legyen a Florence 4 lépéses BIO arcápolási rutin csomag – Florence® Biokozmetikumok termékeket használom.

A florencebio.hu oldalra egy barátnőm hívta fel a figyelmemet, aki már egy ideje az ő termékeiket használta. Igazából nem akartam sokat gondolkodni azon, hogy mivel is kezdjek bele a tesztnek, ezért rögtön megrendeltem ezt a 4 lépéses csomagot és azóta így maradtam, mert annyira bevált a dolog, hogy eszembe sem jut a váltás azóta sem.

A Florence 4 lépéses BIO arcápolási rutin csomag – Florence® Biokozmetikumok közül ez a négy termék egy olyan arcápolási folyamatot, vagy jobban mondva rutint ad, ami minden olyan lépést tartalmaz, ami a tiszta és ápolt bőrre ad garanciát. Ha a pontos információkra vagytok kíváncsiak, minden le van írva az oldalukon, de most megpróbálom én is összeszedni nektek, hogy milyen lépésekből is tevődik össze ez a négy lépcsős arcápoló termékcsalád.

Mint ahogy az általában lenni szokott, az első lépésben megtisztítjuk a bőrfelületet. Ezzel lekerül minden kosz és por, amit napközben összegyűjthettünk akaratunk ellenére is. A Florence BIO arctisztítója egy tej, amely nagyon gyengéd a bőrhöz. Ehhez társul, hogy tisztít és ezzel együtt hidratál is. Rengeteg olyan bio összetevőből áll össze, ami hozzájárul a bőr tápláltságához és ápoltságához. Így az arctisztító tejben többek között aloe vera kivonat, rizskorpa kivonat, shea vaj, hialuronsav, édesmandula- és ricinus olaj, valamint E-vitamin és C-vitamin is van. Ezek által az arc ápolása és táplálása is adott.

Az ápolás második lépéseként a Florence Bio csomagban egy olyan arcápoló tonik van, ami hasonlóan a legjobb minőségű alapanyagokból áll össze. Így a hialuronsav, a csipkebogyó kivonat és a damaszkuszi rózsavíz is remek összetevő ahhoz, hogy a még meglévő sminknyomok is eltűnhessenek az arcunkról, miközben pedig összehúzódjanak a tág pólusaink.

Aki gyakorlott a bőrápolás terén, az tudja, hogy a következő lépésben a szérumozás fog következni. Ez nem minden esetben része az arcápolásnak, ezért leírnám nektek azt is, hogy erre azért van szükség, hogy még a hidratálás előtt megadjuk azokat a különleges anyagokat az arcunknak, amitől szép és fiatal maradhat. A Florence-nál ez a készítmény a 4 lépcsős szettben egy C-vitamin szérum. Először nem tudtam pontosan, hogy ez mire is jó, de aztán elolvastam a honlapon lévő leírást és egészen kikupálódtam belőle. A C-vitaminos arcszérum azért hasznos és fontos, mert a bőrhibák ellen rendkívül hatékonyan használható. Egyrészről, javítja a pigmenthibákat és bőr elszíneződését, segít a ráncok finomításában és a fakó, vagy pattanásos arcbőrrel is nagyon kegyesen bánik. És hogy mivel éri el mindezt a jótékony hatást? Hát egyrészt a C-vitaminnal, másrészt a benne található E-vitaminnal, hialuronsavakkal, jojobaolajjal, aloe verával és a különleges ránctalanító hatású Argirelox peptidekkel.

Végül, de nem utolsó sorban a negyedik lépésben történik a hidratálás. A Florence 4 lépéses BIO arcápolási rutin csomag – Florence® Biokozmetikumok esetében a hidratálás egy nagyon finom állagú arckrémmel történik. Ebben is minden olyan dolgot elrejtettek, amivel csak kellemes érzés bekenni az arcunkat. Tartalmaz többek között C-vitamint és E-vitamint is, ahogyan itt is a listán van az aloe vera, a shea vaj és a jojoba is. Az édesmandula olaj mellett pedig a retinol és a hialuronsav is megtalálható az összetevők között. Ez mind nagyon jó arra, hogy rendbe hozza a napkárosodott bőrt, a ráncokat és a finom vonalakat is.

Florence 4 lépéses BIO arcápolási rutin csomag – Florence® Biokozmetikumok – azt gondolhatnátok, hogy a komplexitása miatt ez biztosan egy nagyon drága csomag, hiszen az ilyenek nem szoktak olcsók lenni. Hát itt épp az ellenkezője bizonyosodik be, méghozzá a következők szerint. Normál esetben ez a csomag 31 960 forintba kerül, ami már eleve jutányos ár. Azonban most az a helyzet, hogy még akciós is ez a termék csomag, így 20% kedvezménnyel, most 25 568 forintért rendelhető meg a florencebio.hu oldalról.

Tekintettel arra, hogy ez egy bio termék, ami ráadásul még állatokon sem lett tesztelve és nem is találkozott ilyen eredetű alapanyaggal, tehát még vegán is, remek vételnek tartom és a saját példámon csak azt tudom rá mondani, hogy megéri ennyit költeni a bőrünkre. Ha most esetleg még nincs is olyan bőrhibátok, később biztosan meghálálja magát az, hogy már időben elkezdtétek a bőrötök gondos és rendszeres ápolását. Ebben egy nagyon jó társ tud lenni a Florence 4 lépéses BIO arcápolási rutin csomag – Florence® Biokozmetikumok ajánlatából, tehát ha épp keresgélésben vagytok, akkor én őket tudom ajánlani.