A zenelejátszóm most már napelemes energiával működik

Imádok zenét hallgatni. Ez kapcsol ki a legjobban. Lényegében olyan, mint egy pszichoterápia. Csak ülök a sötétben, hallgatom a kedvenc zenéimet és átjár a teljes nyugalom. Kicsit meditatív állapotba is kerülök. Az egyetlen bajom az egésszel, hogy az általam használt zenelejátszó nagyon sok energiát fogyaszt. Ezért a havi áramszámla összege igencsak magasra szokott rúgni. Édesanyámmal azon gondolkoztunk épp, hogyan lehetne orvosolni a problémát. Hogyan tudnánk optimalizálni az energiafogyasztásunkat úgy, hogy zenét is tudjak hallgatni, de a számla se legyen sok. És akkor eszembe jutott a megoldás!

Hát persze! Napelem rendszer telepítése szükséges! Ahogy felmentem a https://napelemrendszer.info oldalra, már előttem is volt a megoldás pontokba szedve, listázva az érveket és a szükséges lépéseket. Megmutattam anyának is, imádta az ötletet. Rögtön fel is vettük a kapcsolatot a https://napelemrendszer.info csapatával a weboldalon szereplő űrlapon keresztül. Visszahívtak és egyeztettünk is egy időpontot, amikor eljönnek hozzánk. Felmérik a ház adottságait, a tájolását és elmondják, milyen napelem rendszer telepítését javasolják. A felmérésre másnap került sor.

Édesanyám egyedül a költségek miatt aggódott, de amikor megérkeztek a szakemberek másnap és elkészítették a telepítés költségeiről szóló kalkulációt, megnyugtattak, hogy bár egyszerre soknak tűnhet egy több millió forintos kiadás, valójában nem az. Hiszen belátható időn belül megtérül és nem kell tovább aggódnunk a villanyszámla miatt. Mivel anya gyűlöli a számlákat, ennyivel már meg is lehetett győzni.

A telepítést követően valóban lenullázódott az áramszámla, így anya és én is boldogak voltunk, ráadásul a környezetet sem terheljük feleslegesen. Azóta ki sem kapcsolom a zenelejátszót, amíg süt a nap. Hagy szóljon csak egész nap a muzsika!